SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Bli medlem i Värmdö Hockey
BLI MEDLEM
Tack för den här säsongen
2021-06-12 13:59

Vi vill tacka alla ledare, spelare och föräldrar för era insatser, ert stöd och fantastiska tålamod under säsongen 2020/2021, en säsong som helt har präglats av den pågående pandemin. Kraven på vår förening från Värmdö kommun, Smittskydd Stockholm, Folkhälsomyndigheten, Stockholms ishockeyförbund, Sveriges ishockey förbund och Riksidrottsförbund har varit många, omfattande och ibland med tolkningsutrymme. Här vill vi rikta ett stort tack till Lena Degerholm som haft en aktiv roll i föreningens kommunikation kring Covid-19 och som bidragit med ovärderligt stöd och kompetens.  

 

Pandemin har även medfört att vi inte kunnat bedriva cafeteria-verksamheten annat än i marginell omfattning. Vi vill rikta ett stort tack till Marika, vår duktiga och mycket uppskattade personal i cafeterian för hennes tålamod och förståelse i detta.  

 

Det positiva vi vill lyfta fram under den gångna säsongen är dels implementeringen av  hockeygymnasiet och dels att vi fått en sportgrupp på plats i organisationen som stöd till  verksamheten i de sportsliga frågorna. Att hockeygymnasiet nu är på plats är tack vare Jesper Näsström och Henrik Nordlund som lagt ned ett enormt arbete. Vi tror att hockeygymnasiet kommer att betyda mycket för föreningen och kommunen.  

 

Ni som deltog i årsmötet blev informerade om att föreningen har en god ekonomi och att vi inför kommande säsong kommer att betala ut bidrag till materialinköp för lagen J20-J18 samt inköp av kläder till lagen U16-U13, FA och FC. Lagledningarna i berörda lag kommer att informeras om detta så småningom.

 

Med de orden önskar avgående ordförande Henning Wikström tillsamman med mig själv tacka för oss och för förtroendet under den här säsongen och samtidigt passa på att önska den nytillträdda styrelsen all lycka till! 

 

Tack! 

 

 

Styrelsen gnm

  

Camilla Mattsson fd Vice Ordförande Värmdö Hockey 

Matcher, cuper och läger i mindre omfattning tillåts
2021-06-03 17:42

De nya allmänna råden från den 1 juni innebär bl.a. att läger kan anordnas både inomhus och utomhus för barn och unga. Det finns inga restriktioner i längden på läger eller cuper. Det är möjligt att åka till en annan region och delta med andra barn och unga än de från samma klass eller lag.

 

Utgångspunkten är att anpassa aktiviteterna utifrån verksamhetens förutsättningar. Till exempel om aktiviteten är inomhus eller utomhus, vilken storlek det är på lokalerna och antalet deltagare.

 

 

Svenska Ishockeyförbundet

 

Folkhälsomyndigheten

Valberedningens förslag till ny styrelse
2021-06-01 19:44

Ordförande: Johan Sahlin (1 år)

 

Ledamöter:

Anki Mouantri (1 år kvar)

Tina Plog (1 år)

Maria Johansson (2 år)

James Reason (2 år)

Stefan Sundqvist (2 år)

 

Valberedningen söker fortsatt efter ny valberedning till nästa år! 

Välkomna till digial årsstämma 2021
2021-05-31 22:32

Rösträtt har de som betalt medlemsavgift för säsongen 2020/2021 och är yngst 15 år. Röstning kan ej utföras genom ombud. För de som ej har rösträtt gäller yttrande- och förslagsrätt.
Länk för att bli medlem i Värmdö Hockey.

 

Datum: Måndag 7 juni 2021

Tid: Kl. 18.30

Plats: Länk till Digitalt Årsmöte 2021 - OBS! Måste öppnas i ny flik! 

 

Teamslänken fungerar redan nu så ett tips är att testa den i god tid inför mötet. När ni klickar på länken kommer ni att få följande val. Om ni redan har ett arbetskonto och privat konto så kan ni enkelt välja ”Öppna din Teams-app”. Om ni inte vill ha ett konto så kan ni välja ”Fortsatt i den här webbläsaren” så kommer ni att kunna ansluta till mötet som gäst.

Testa även de tekniska funktionerna med chatt och handuppräckning.

 

Mötets genomförande

Mötet kommer att starta 18:30:00 och vi vill be alla att koppla upp sig i god tid. Vi från styrelsen kommer att finnas uppkopplade redan från 18:15. I samband med att man blir insläppt i mötet kommer vi att kontrollera medlemskap och pricka av alla deltagare vilket innebär att det kommer att ta lite tid att bli insläppt i mötet.

 

Vi vill även om det är möjligt att ni ser till att ha bra uppkoppling till internet. Vi vill att man använder kameran så att vi kan se alla. Mötet kommer inte att spelas in!

 

Camilla Mattsson kommer att vara moderator för mötet och kommer att vara ett stöd till vald mötesordförande.

 

Anki Mouantri kommer att vara chattansvarig och hon håller koll på vad som skrivs i chatten och kommer även att vara ansvarig för tekniken vid röstning och stötta valda rösträknare.

 

Vald mötessekreterare kommer föra anteckningar och för att underlätta för hen önskar vi att man använder chatten i första hand.

 

Talarlista

För att begära ordet i mötet ska handuppräckningfunktionen användas. I deltagarlistan ser vi vilka som räckt upp handen och i vilken ordning man gjort detta. Handen ska vara fortsatt uppräckt tills man tilldelats ordet och fått säga det man vill.

 

Hur ställer man frågor?

Chattfunktionen är lämplig att använda för att ställa en fråga eller kommentera något som sägs i mötet Det som anges i chatten kommer att sammanfattas i protokollet.

Röstning

 Röstning kommer att ske via NemoVote. För att få rösta måste man vara medlem och vara över 15 år. För att kunna rösta behöver man anmäla sig via detta formulär:

Anmälan till röstning

 

Anmäl er gärna så tidigt som möjligt för att vi ska kunna förbereda så mycket som möjligt i förväg.

Vad händer efter att ni har anmält er...?
Vi kommer att kontrollera att ni är betalande medlem och är över 15 år.
Därefter kommer vi registrera er i NemoVote och ni kommer att få ett mail någon dag innan mötet med länk och kod för att logga in och genomföra röstningen under mötet. Röstningsfrågorna kommer att dyka upp "live" under mötet.

 

Dokumentation

Ni kan ta del av handlingar på Värmdö Hockeys hemsida under dokument, Årsmöte 2021. Sidan är lösenordskyddad med ett lösenord som ni hittar i mailet med kallelsen. 

 

Länk till handlingar, årsmöte 2021

 

Vid tekniska problem:

  • Kolla uppkoppling
  • Starta om Teams
  • Starta om datorn
  • Ring en vän /alt. Camilla 073-515 1889

 

Frågor inför mötet?

 

Hör av er till någon av oss i styrelsen om ni har några frågor eller funderingar inför mötet.

Välkommen Jonas Forslund
2021-05-24 22:41
Henke och Jonas

Nu har vi äntligen fått till en ass.tränare till Henke i J18! 

Jonas har lång erfarenhet då han själv har spelat hockey på hög nivå och tränat både ungdomslag och A-lag. Jonas kommer att lägga lite extra fokus på backarna eftersom han själv har den erfarenheten. Henke och Jonas ser fram emot att bygga laget och att följa spelarnas utveckling framöver.

Välkommen Jonas Forslund till VHC!

Sökes: ny ansvarig till cafeterian
2021-05-21 22:16
Fantastiska bakverk och tillika personal
Efter nästan 10 år som cafeteriaansvarig i föreningen väljer nu Tina Plog att kliva åt sidan med anledning av andra uppdrag. Nu söker vi någon som kan tänka sig att ta över denna fina och uppskattade verksamhet. 
Cafeterian har blivit hjärtat i föreningen - mellis för spelarna på eftermiddagarna, kaffe och massor av läckerheter under träning och match. En bra samlingspunkt att utbyta hockeyhistorier på, trevlig samkväm eller sitta ner en stund medan man tittar på träning/match.
Är du intresserad av att ta över stafettpinnen? 
Kontakta Tina på 0709-124246 så berättar hon mer. 
BLI MEDLEM
Nyheter från våra lag
J18, 08/06 10:07 
J18, 24/05 22:47 
J18, 26/04 16:30 
A-laget, 26/04 16:21 
Hockeyskolan Flickor, 16/04 13:20 
 
Huvudsponsorer
Sponsorer