SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Bli medlem i Värmdö Hockey
BLI MEDLEM
Cafeterian öppen
2024-04-15 18:22

Cafeterian kommer att hålla öppet mellan 14 - 16 ytterligare några dagar. Kom ner och gör slut på färskvarorna. 

Marcus Milemark – ny tränare för J20 säsongen 24/25
2024-04-13 20:42

Värmdö Hockey är stolta att få presentera Marcus Milemark som ny huvudtränare för J20 nästa säsong. En riktigt VHC-profil som har flest antal matcher, mål och poäng i A-laget. Marcus har några framgångsrika år som tränare på ungdom och är redo för att ta klivet upp till junior. Han är dessutom instruktör på Värmdö Hockeygymnasium och har en gedigen tränarutbildning i bagaget. Vid sin sida kommer Marcus ha sin ständiga vapendragare som assisterande tränare Wiktor Stockåker.

 

Ambitionen är hög och målsättningen klar, J20 ska spela i Regional. Förberedelserna är redan igång och spelarna kommer vara väl rustade när säsongen börjar.

 

Om du vill vara en del av den här spännande resan, tveka inte att kontakta:

 

Marcus Milemark (Huvudtränare J20)
marcus.milemark@gmail.com
0707-461331

 

Mateusz Kromp (Sportsligt ansvarig)
kromp79@hotmail.com
0705-888854

Summer Camp 2024 - anmälan öppnar på måndag!
2024-04-13 13:30

Vecka 33 drar årets Summer Camp igång för barn födda 2011 - 2016.

 

Grupp 1: 2015 - 2016

Grupp 2: 2013 - 2014

Grupp 3: 2011 - 2012

 

2 ispass per dag och grupp, teori och off-ice aktiviteter. 

 

Kostnad: 3150:- (inkl. lunch, mellis & T-shirt)

Betalning sker i samband med anmälan.

 

Bokningen till campen öppnar på måndag den 15 april kl. 20.00. 

Anmälningslänk

 

Vid frågor, kontakta kansliet@varmdohockey.se

Värmdö Hockey undertecknar femårigt Sponsoravtal med Hagsätra Sport
2024-04-02 17:56
fr.v. Mikael Erneving, Tina Plog, Frida Magnusson och Ulf Ohlfeldt

Värmdö Hockey kan stolt meddela att vi har undertecknat ett femårigt sponsoravtal med Hagsätra Sport. Detta avtal markerar en viktig milstolpe för klubben och kommer att bidra till att stärka vår verksamhet och utveckling.

 

Klubbens sponsringskommitté med Ulf Ohlfeldt, Tina Plog och Stefan Sundqvist uttrycker sin glädje över det nya samarbetet: “Vi är otroligt glada över att ha säkrat detta långsiktiga sponsoravtal med Hagsätra Sport. Det kommer att möjliggöra en fortsatt och fördjupad investering i våra spelare, infrastruktur och utbildningsprogram. Vi ser fram emot att fortsätta bygga en stark framtid tillsammans med Hagsätra Sport.”

 

Det femåriga avtalet omfattar olika former av exponering, inklusive logotyp placering på matchtröjor, arenareklam och digitala kanaler. Värmdö Hockey ser fram emot att fortsätta utveckla sin verksamhet till förmån för spelare, medlemmar och våra engagerade fans.

Tack - en summering av säsongen 23/24
2024-03-27 21:52

Vill börja med att tacka alla i och runt inte bara A-laget utan hela föreningen. Utan eran support skulle inte A-laget finnas, så stort tack!

 

Vi går in i säsongen med en trupp på 20 + 2 målsättningen är att vi ska etablera oss som ett stabilt div2 lag och undvika negativt kval. Truppen består av 16 spelare med moderklubb Värmdö, tror det är något sorts rekord i sig. Det bevisar att vår ungdomsverksamhet verkligen fungerar. 


Stommen i laget är 02 kullen som jag tillsammans med Kim Lindholm tränat och coachat sen U16 och som för två säsonger sedan spelade J20 div 1. Steget till senior hockey är ganska stor men dessa grabbar har verkligen utvecklats och tagit sig an uppgiften på rätt sätt.


Vi får tillbaks bröderna Ahlin och Hampus Berg från Brödernas HC. Adam Björklund och Marcus Nylander från Segeltorp samtliga med en bakgrund i Värmdö. Med det stärker vi upp truppen rejält från tidigare säsong. Johan Sörman som är headcoach för lag nord i tv-pucken kommer in i truppen med en jä… energi efter att ha tagit guld med sitt gäng i slutet på oktober. Helt klart den mest kunniga och kompetenta coach jag jobbat med men framförallt en fantastisk människa.

 

Ni vet alla om bristen vi har på istider tidigt på säsongen så vi spelar bara fyra träningsmatcher två hemma två borta, inte optimalt men bara att köpa läget. När serien väl börjar så blandar å ger vi lite, Lidingö borta blir ett riktigt bottennapp och efter det tar vi ett lagmöte som resulterar i fyra raka vinster. 


Vi fortsätter att vinna stora delar av säsongen och slutar på en femte plats i serien och går in i ett playoff i bäst av tre mot Haninge. Vi vinner två raka och får nu möta Nacka i playoff två.
Serien går till tre matcher, Nacka vinner första nere på Ekvallen och vi måste nu ta två raka borta. Vi vinner första tämligen enkelt och kommer tokladade inför den tredje matchen. Vi ligger under med 2-0 inför tredje perioden, vinnarmentaliteten i det här laget är helt enorm och vi bara bestämmer oss för att gå ut och våga.
Vi gör 3-2 med 29 sekunder kvar och tar oss till kvalserien mot HockeyEttan.
Sex matcher rak serie mot ettan Tumba och tvåan Sollentuna i div 2 samt Segeltorp från div 1. 
Vi tar en tredje plats 6 poäng och är riktigt bra med i samtliga matcher. 
Utvecklingen och sammanhållning i truppen kan bara beskrivas med ett ord fantastisk.

 

Tack Jerry och Charlie våra grymma materialare, Tack Leffe å Tina våra bästa Lagledare, tack styrelse och alla som hjälpt till på våra matcher och tack alla ni som hejat på oss under säsongen.


Vem vet kanske syns vi nästa säsong!

 

//Pelle Nilsson

Kvalserie till HockeyEttan: Värmdö HC - Segeltorp IF
2024-03-20 16:08

På fredag kl. 19.00 spelas den sista matchen i kvalserien till HockeyEttan hemma mot Segeltorp IF. Oavsett resultatet på fredag så har killarna i A-laget haft en otrolig bra säsong och är värda att bli hyllade av oss i publiken! Kom till Ekhallen och ge dom ditt stöd! 👏

Hagsätra Sport kommer att vara på plats mellan 17.00 - 19.00:

  • Tävlingar för barnen 🎉
  • Testa din skottstyrka 💪
  • Testa din snabbhet 🏃

 

Matchsponsor: Notar

Entré: 100:-
Puckkastning: 20:-/puck

1-2-3 VHC

BLI MEDLEM
Nyheter från våra lag
 
Huvudsponsorer
Sponsorer