SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Bli medlem i Värmdö Hockey
BLI MEDLEM
J20 spelar Play off!
2024-03-01 08:46

Ikväll, fredagen den 1 mars kl. 19:30, spelar J20 sin andra match mot Tumba i play off till kvalserien J20 Regional.

 

Det första mötet vann J20 övertygande med 6-1. En vinst i kväll innebär att de säkrat en plats i kvalserien.

 

Kom till Ekhallen ikväll och ge ert stöd till vårt J20-lag!

 

Cafetrian är öppen som vanligt och fylld med godsaker!

Play off 2: Värmdö HC - Nacka HK
2024-02-27 22:50

På torsdag 29/2 kl. 19.30 är det nedsläpp i play off 2, med ett 🔥hett derby🔥 mot Nacka HK. Bäst av tre gäller, precis som mot Haninge Anchors.

Puckkastning med fina priser från Hagsätra Sport, 1a pris en hockeyklubba! 🏒
Godis och dricka till barnen.
Godisregn innan matchstart.
Tävling för barnen.
Matchens lirare utses i båda lagen.

Entré 50:-, fritt för medlemmar, pensionärer och barn/ungdomar under 18 år.

Matchsponsor är:
LeCa El & Tele

Huvudsponsorer är:
Hagsätra Sport & Bauer

Övertygande vinst som ger mersmak!
2024-02-25 00:03
Ladda album (+6 bilder) >>

Vilken fantastisk hockeyfest🏒 vi blev bjudna på när A-laget vann med 🔥8-3🔥 mot Haninge i match två av playoff-serien och tar sig därmed vidare till nästa omgång.

 

Det var lapp på luckan och publiken fick även chansen att applådera fram Årets Spelare som gick till Joel Ahlin med följande motivering:

 

"Årets spelare säsongen 23/24 tilldelas en Värmdö fostrad kille med 8 säsonger i A-laget bakom sig. Han fortsätter att visa att han är en av div 2:s bästa spelare!

 

Med sin inställning och professionalism som smittar av sig till resten av laget har han varit extremt viktig denna säsong. 

 

Efter att ha varvat ner i div 3 så växlar han upp och kommer tillbaka till sin moderklubb och gör makalösa 65 poäng i grundserien och med det vinner han poängligan av samtliga div 2 serier."

 

Nu laddar vi om och tar nya tag inför onsdag, då playoff 2 drar igång på Ekvallen. Vilket lag grabbarna får möta avgörs imorgon.

Play off: Värmdö HC - Haninge Anchors HC
2024-02-23 10:29

På lördag 14.30 är det dags för A-laget att ta emot Haninge för match två i play off till kvalserien HockeyEttan.

I onsdags vann Värmdö borta mot Haninge i den första playoff-matchen med 3-1. En spännande och bra match med riktig slutspelskaraktär!

Det blir godisregn, tävlingar, puckkastning och matchens lirare i kommer att utses!

Kom till Ekhallen på lördag och ge killarna ett riktigt bra stöd från läktarna!

Info från Styrelsen
2024-02-19 16:00

Utöver de uppdrag som styrelsen ansvarar för har vi arbetat vidare med flera fokusområden, här kan du läsa mer om tre av dem.


Nytt is-centrum
Kommunen har beslutat att gå vidare med utredningen av ishallar på Svevia tomten. Under hösten inleddes ett samarbete med isföreningarna Gustavsbergs Bandy och Värmdö Allmänna Skridskoklubb för att samordna våra önskemål och behov av mer istid. Vi kommer ha en löpande dialog med kommunen för att säkerställa att våra önskemål uppfylls. Om förslaget med att bygga nya hallar på Svevia tomten blir verklighet innebär det att tillgången till istid kommer att öka markant och isföreningarna får en möjlighet att aktivera fler barn och ungdomar. En samhällsfråga som blir alltmer viktig.


Implementering av ny organisation
En ny organisationsstruktur för den sportsliga verksamheten rörande ungdomssidan har implementerats under hösten. Den nya organisationen innebär i stort att det uppdrag som sportchefen ungdom tidigare haft, har fördelats på flera ungdomsansvariga. Ju fler som engagerar sig och bidrar med sin energi och sina perspektiv och erfarenheter, ju bättre blir vår förmåga att bygga en modern och effektiv verksamhet. Det återstår dock några vakanta poster och arbetet fortsätter med att tillsätta även dem. Hör av dig till styrelsen om du är intresserad!

 

Nya sponsorspaket och samarbete med fler sponsorer
Sponsorerna utgör en viktig del i vår verksamhet. Samarbetet med sponsorer stärker vår finansiella ställning som bidrar till att driva och vidareutveckla föreningen.


Under hösten har det tagits fram nya sponsorspaket med föreningens erbjudande och de positiva värden som det innebär att sponsra Värmdö Hockey. Arbete pågår också kontinuerligt för att hitta fler sponsorer. På hemsidan och under marknad/sponsring kan du läsa mer om våra nya paket och hur du går tillväga för att bli sponsor.

Värmdö HC - Åker/Strängnäs HC
2024-02-13 14:45
Ikväll tar A-laget emot Åker/Strängnäs HC hemma på Ekvallen kl. 19.30.
 
Puckkastning och matchens lirare kommer att utses!
 
Vi ligger en poäng efter Spånga på en femte plats, med bara två omgångar kvar att spela.
 
Vi ses ikväll!
BLI MEDLEM
Nyheter från våra lag
J20, 01/03 09:09 
J20, 09/02 11:23 
A-laget, 05/02 22:15 
A-laget, 19/01 16:00 
 
Huvudsponsorer
Sponsorer