SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Bli medlem i Värmdö Hockey
BLI MEDLEM
Lägeskoll: Pelle Nilsson
2022-10-04 16:28

Vi har bett vår a-lags tränare Pelle att summera tankarna kring försäsongen, laget och målsättningen för denna spännande säsong. Redan ikväll 19:45 har vi en ny härlig hemmamatch mot Tumba i HockeyTvåan Östra. Med bra support från publiken vann vi den senaste hemmamatchen mot Sudret HC med 3-2 efter ett tufft 0-2 underläge. Så kom ner till Ekvallen och heja fram grabbarna till en ny hemmavinst!

 

Försäsong
Vi gick på is relativt tidigt för att vara ett div 3 lag. Bra uppslutning på träningarna med stöd från J20. Vi spelade 3 st. träningsmatcher som vi vann.

När vi sent inpå försäsongen blev erbjudna en div 2 plats så tackar vi ganska omgående ja trots en mycket oerfaren trupp. 

 

Laget:

Det är en mycket ung trupp där stommen är född 02 och många saknar erfarenhet av seniorspel, vi har fått behålla några viktiga spelare med stora VHC hjärtan och erfarenheten av div 2 spel. Dessa killar är superviktiga inte bara för sin kunskap utan också för utbildning av dom yngre killarna. 

 

Vi har också många duktiga och hungriga juniorer som gjort det mycket bra så här långt. Samarbetet med J20 är otroligt viktigt och funkar klockrent.

 

Målsättning:

Att fortsätta utvecklas! Vi kommer gå på rejäla nitar den här säsongen och det viktigaste är att vi tar lärdom och gör det bättre i nästa match. Gör vi det så kommer vi spela div 2 hockey även nästa säsong på Ekvallen.

 

Ledarstab:

Våra viktiga materialare Jerry och Charlie som helt naturligt följde med från J20 gör ett otroligt bra jobb. Så gör också Leffe i sin roll som lagledare.

Till min hjälp har jag rutinerade Andreas Tenezos Ahlström som går in som ass. coach under sin rehab. Förhoppningsvis är han snart tillbaka i spel!

 

Hemmapremiär mot Sudret HC
2022-09-30 20:19
På söndag har A-laget har hemmapremiär i HockeyTvåan mot Sudret HC kl. 14.30. Grabbarna önskar ett minst lika bra stöd som J18 hade i sin hemmapremiär mot Almtuna IS!
 
Vi vill passa på att rikta ett stort tack till den fantastiska publiken och till våra sponsorer Torvalla Bil, Kentas Last & Schakt, Notar & Winnerheads.
 
Vi ses på söndag, 1-2-3 VHC!
J18 hemmapremiär
2022-09-27 13:08

Hemmapremiär för J18 mot Almtuna IS på torsdag kl. 20.00. Officiell lansering av vårt nya klubbemblem och matchtröja. En varm och snygg giveaway till våra ungdomsspelare som kommer och hejar fram vårt J18! Det kommer även finnas souvenirer med det nya klubbemblemet till försäljning i kafeterian. Puckkastning med fina priser! Vi ses på torsdag!

Vi behöver din hjälp!
2022-09-23 12:18

Vi är oerhört stolta över att kunna erbjuda alla våra spelare möjligheten till isfritids. För att det skall fungera behöver vi hjälp med ledare och det är värdefullt om du kan hjälpa oss. Vi vill också passa på att rikta ett stort tack och en ”high five” till de personer som redan ställer upp!

 

Vår ambition är att erbjuda isfritids måndag till fredag mellan 14.15 – 15.45.
Man behöver inte ens vara med på isen!

 

Vill du eller har du någon annan som är intresserad så kan ni gå in på länken:
https://docs.google.com/spreadsheets/d/1TvQizfvsv8W5_t9WuEDo2aSDljZWIGaqA8qc_KFWZuM/edit?usp=sharing och anmäla dig. Skriv in namn och lagtillhörighet under den dagen du har möjlighet att hjälpa till.

 

Är det något du undrar eller vill fråga så kan du maila till: maria.johansson@varmdohockey.se

Anmälan till Värmdö Hockeygymnasium är öppen!
2022-09-08 16:39

Vill du få chansen att utvecklas som hockeyspelare på skoltid? Är du en driven spelare med bra attityd och rätt inställning? Vill du kombinera hockeyn med att gå på teoretiska eller praktiska program på etablerade, välkända och trygga gymnasium? Tjejer och killar födda 2007, välkomna att söka!

 

Anmäl intresse via varmdohockey.se

A-laget spelar Divison 2!
2022-09-02 08:07

Idag kan vi med glädje meddela att Värmdö Hockeys A-lag kommer spela i Divison 2 säsongen 22/23. Det är nu klart med förbundet och vi kommer att ta Järnas plats och spelschema. Lagbygget ser bra ut och vi kommer inom kort presentera truppen. Ledarstaben är på plats och den består av kända VHC-profiler:

 

Pelle Nilsson, Huvudtränare
Andreas "Tessan" Tenezos , Assisterande tränare
Leif Carlsson, Lagledare
Charlie Johansson, Materialare
Jerry Svedlund, Materialare

 

Kom ner och stötta grabbarna på hemmapremiären mot Sudrets HC den 2 oktober kl. 14.30. 

BLI MEDLEM
Nyheter från våra lag
Hockeyskolan Pojkar/Team 17, 04/05 11:13 
Team 08, 23/04 20:15 
Camper, 11/04 22:01 
J18, 11/03 21:40 
 
Huvudsponsorer
Sponsorer