SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Bli medlem i Värmdö Hockey
BLI MEDLEM
Ny sportkommitté
2021-04-26 20:58
Mateusz, Peter och Andreas

Nu har föreningen tillsatt en sportkommitté som kommer att jobba med föreningens växande ambitioner i den sportsliga världen. Tina Plog, aktiv i föreningen sedan 2010, kommer att vara den sammankallande länken. Hon kommer inte ha några egna barn som spelar i föreningen nästa säsong och ser med glädje fram emot detta uppdrag. Vid hennes sida kommer det finnas fem personer som har många års hockeyerfarenhet som kan bistå i detta viktiga arbete.

 

Uppdelningen i gruppen är: 

 

Tina Plog, A-laget  

Peter Björklund, A-laget, J20

Mateusz Kromp, J18

Andreas Jakobsson, Ungdom

Jesper Näsström, Ungdomsansvarig

Johan Sahlin, Styrelserepresentant

 

Här kommer ytterligare presentation av de tre som inte är presenterade sedan tidigare:

 

Peter Björklund

Har två grabbar som spelar hockey och har varit aktiva i Värmdö Hockey, har inga egna barn i föreningen nu. Jag har varit tränare i T98 från hockeyskola till J18 även varit hjälptränare i T01 och suttit i styrelsen i Värmdö Hockey. Med mitt engagemang för föreningen är min förhoppning att få vara delaktig i att ta Värmdö Hockey framåt och uppåt och att få stötta ledare och spelare på is och allt som sker runt omkring laget. Ser fram emot utvecklingen av vårt hockeygymnasium.

 

Mateusz Kromp 

Jag heter Mateusz Kromp är 41 år och bor tillsammans med min fru och två grabbar på 8 respektive  4 år i Betsede. Den äldre sonen, Oliwer,  spelar i T13 där jag även är med och hjälper till lite i den mån jag kan. Jag arbetar som Key Account Manger på Assa Abloy Entrance Systems.  

Min hockeybakgrund är relativt kort då jag spelade upp till J20 i Grästorps IK och försökte stoppa puckar i den mån det gick (läs målvakt). Efter att ha flyttat upp till Stockholm återupptog jag ishockeyn men i form av tränare och har tränat både J-20 i såväl Trångsund som Haninge samt Trångsunds A-lag. Jag har även suttit i styrelsen i Trångsunds IF. Att få uppdraget i VHCs sportkommitté ser jag som ett sätt att få vara med och utveckla föreningens sportsliga resultat kring representationslagen, vilket även leder till utveckling och utbildning av egna spelare.

 

Andreas JakobssonJag är uppvuxen på Västkusten och spelade hockey i Uddevalla till 20årsåldern. Spelade hockey i div. 2 och 3 och även haft äran att spela TV-pucken. Har två söner som spelar i föreningen, den äldsta i Team 09 och den yngsta i Team 11. Mitt hockeyintresse har uppenbarligen smittat av sig då min fru även är lagledare i Team 11. Har tidigare inte haft någon aktiv roll i föreningen och det känns väldigt inspirerande att vara mer delaktig då hockeyintresset (om möjligt) bara vuxit sig starkare med åren. Min ambition är att kunna bidra med en objektiv, sund och hållbar syn kring de sportsliga frågorna i föreningen. 

 

 

Har ni frågor så mejla gärna till: sportkommitten@varmdohockey.se 

 

 

A-lagets lagbygge på gång
2021-04-26 15:57

 

     

 

A-lagets lagbygge pågår för fullt inför nästa säsong för att ta sig upp till Division 2.

Lagledningen har gjort klart med 9 st spelare med gediget Värmdö-hjärta med nästan 1000 matcher och 40 säsonger tillsammans i VHC.

6 av dessa har gått från hockeyskolan hela vägen till VHCs A:lag.

 

Nu laddar vi vidare inför nästa säsong - 123, VHC!

     

 

Stående från V:    

 

Andre Dupbukt, Fredrik Skjernov, Fredrik Wallman, Filip Zetterberg, Chistian Carlsson.

Sittande från V:    

 

Sebastian "Pettson"  Pettersson, Liam Hultgren, Marcus Olsson, Kalle Jivebäck

Ekhallen öppen igen!
2021-04-26 14:55

Bygg-, miljö- och hälsoskyddsnämnden i Värmdö Kommun har tagit beslut om att häva stängningsbeslutet för Ekhallen och uterinken på Ekvallen som togs förra veckan.

 

Detta efter att en ny djupgående bedömning gjorts kring byggnadernas konstruktion.

 

Konstruktionsexperterna som drivit utredningen har fastslagit att det är riskfritt att vistas i lokalerna och att samtliga verksamheter därför kan starta upp.

 

En förstärkning av byggnadernas konstruktion inför årets vintersäsong kommer att utredas och ses över, då större snömängd på taken har bedömts kunnat utgöra en framtida säkerhetsrisk.

 

 

Ekhallen och uterinken avstängda!
2021-04-21 19:41

Kommunen stängde ikväll Ekhallen med omedelbar verkan. Avstängningen omfattar även uterinken. Vad avstängningen innebär för resterande del av säsongen vet vi ännu inte. Vi återkommer så snart vi har mer information. 

 

Nedan finner ni den information som kommunen meddelat föreningen.

 

---

 

Ekhallen och uterinken avstängd

 

Bygg-, miljö- och hälsoskyddsnämnden har beslutat att förbjuda verksamheterna som bedrivs i och omkring Ekhallen och uterinken med omedelbar verkan. Beslutet baseras på en utredning av Statens Haverikommission och Värmdö kommuns egna undersökningar.

 

Ett allvarligt takras på en idrottshall i Kiruna har lett till utredning av Statens Haverikommission. Utifrån det har samtliga kommuner fått en uppmaning om att se över eventuella riskkonstruktioner.

Uppmaningen gällde generellt takkonstruktioner med limträbalkar av typ underspända takstolar eller underspända balkar. Denna typ av takkonstruktion kan finnas i idrottshallar, ridhus samt industribyggnader. De hallar som identifierats i Värmdö med så kallade underspända takstolar är Ekhallen och uterinken.

 

Bygg-, miljö- och hälsoskyddsnämnden har med anledning av detta bedömt att Ekhallens och uterinkens takkonstruktioner uppenbart äventyrar byggnadernas hållfasthet och kan medföra fara för människors liv eller hälsa. Nämnden har därmed beslutat att förbjuda verksamheterna som bedrivits i och omkring Ekhallen och uterinken.

 

Tre pusselbitar på plats
2021-04-15 16:24
Ladda album (+1 bilder) >>
Vi kan glädjande informera att ytterligare tre pusselbitar är på plats inför säsong 21/22:
Henrik Nordlund kommer att ansvara för följande:
 
Skillsträningar
Våra mycket populära skillsträningar på morgonen innan skolan kommer även nästa säsong ledas av Henke.
Skillsträningarna kommer att rikta sig till lagen J20 till Team 11 samt FA.
 
Tränare hockeygymnasiet
Har varit klart en tid, men vi är glada att Henke tar taktpinnen i vår HG-satsning. HG-passen är på förmiddagarna och en bättre instruktör är svår att finna.
 
Head Coach J18
Henke fortsätter även nästa säsong med bygget av Värmdös J18.
Framtiden för juniorverksamheten är ljusare än någonsin, stora kullar med ambitiösa spelare som erbjuds en utbildning i toppklass.
Grattis Simon och Hampus
2021-03-21 20:01

Vi i Värmdö Hockey är stolta och glada att vi kan fostra hockeyspelare som kommer in på elithockeygymmasium.  
Simon och Hampus är dessutom otroligt ödmjuka och schyssta killar, enligt säkra källor. 😃 (lagkamrater och tränare.)
Ta vara på den fina hockeyutbildning ni kommer att få i era nya föreningar. VHC önskar er lycka till och hoppas att  ni når era 🏒-drömmar.

Grattis till era nya klubbar, Simon (AIK) och Hampus (MODO)

BLI MEDLEM
Nyheter från våra lag
J18, 26/04 16:30 
A-laget, 26/04 16:21 
Hockeyskolan Flickor, 16/04 13:20 
Team 13, 06/11 09:07 
Målvakter, 26/10 20:21 
Hockeyskolan Flickor, 23/10 11:52 
 
Huvudsponsorer
Sponsorer