SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Team 15
Truppen 2023/2024

Välkommen till vår lagsida. Team 15 består av ca 40 härliga spelare och 25 fantastiska ledare. Vi har spelat ishockey i hockeyskolan i två år och den här säsongen bildar vi lag.

Har du en kille eller tjej som vill börja spela ishockey med oss? Kontakta någon av våra ledare eller vår sportchef Jesper Näsström på jesper.nasstrom@varmdohockey.se

 

Börja spela ishockey - börja i Värmdö Hockey!
Ishockey är en av Sveriges största idrotter och vi är bland de världsledande nationerna.Ishockey är världens snabbaste lagsport och en otroligt rolig idrott att utöva. Den innehåller allt såsom individuell teknik, snabba beslut, träning för hela kroppen och lagsamarbete med kamraterna i laget. 


Hjärtligt Välkomna!
Värmdö Hockey Team 15
 
HOCKEYSKOLAN- Kanske världens roligaste skola
2019-11-16 18:31
Nu har Tre Kronors Hockeyskola varit igång ett par veckor på Ekvallen. Team 13 inledde dagen redan klockan 8 och vid 9 anlände Team 14. 
Runt 50 hockeyspelande barn var på plats tillsammans med föräldrar, syskon och mor- och farföräldrar. En fantastisk stämning infinner sig alltid när det är just Hockeyskola.
Titta på filmen, så förstår ni vad vi menar
#älskahockey #hockeyföralla 
 
Huvudsponsorer
Sponsorer