SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Värmdö Hockey A-laget
Säsongen 2022-2023

Välkomna till hemsidan för Värmdö Hockeys A-lag

Tack - en summering av säsongen 23/24
2024-03-27 22:03

Vill börja med att tacka alla i och runt inte bara A-laget utan hela föreningen. Utan eran support skulle inte A-laget finnas, så stort tack!

 

Vi går in i säsongen med en trupp på 20 + 2 målsättningen är att vi ska etablera oss som ett stabilt div2 lag och undvika negativt kval. Truppen består av 16 spelare med moderklubb Värmdö, tror det är något sorts rekord i sig. Det bevisar att vår ungdomsverksamhet verkligen fungerar. 


Stommen i laget är 02 kullen som jag tillsammans med Kim Lindholm tränat och coachat sen U16 och som för två säsonger sedan spelade J20 div 1. Steget till senior hockey är ganska stor men dessa grabbar har verkligen utvecklats och tagit sig an uppgiften på rätt sätt.


Vi får tillbaks bröderna Ahlin och Hampus Berg från Brödernas HC. Adam Björklund och Marcus Nylander från Segeltorp samtliga med en bakgrund i Värmdö. Med det stärker vi upp truppen rejält från tidigare säsong. Johan Sörman som är headcoach för lag nord i tv-pucken kommer in i truppen med en jä… energi efter att ha tagit guld med sitt gäng i slutet på oktober. Helt klart den mest kunniga och kompetenta coach jag jobbat med men framförallt en fantastisk människa.

 

Ni vet alla om bristen vi har på istider tidigt på säsongen så vi spelar bara fyra träningsmatcher två hemma två borta, inte optimalt men bara att köpa läget. När serien väl börjar så blandar å ger vi lite, Lidingö borta blir ett riktigt bottennapp och efter det tar vi ett lagmöte som resulterar i fyra raka vinster. 


Vi fortsätter att vinna stora delar av säsongen och slutar på en femte plats i serien och går in i ett playoff i bäst av tre mot Haninge. Vi vinner två raka och får nu möta Nacka i playoff två.
Serien går till tre matcher, Nacka vinner första nere på Ekvallen och vi måste nu ta två raka borta. Vi vinner första tämligen enkelt och kommer tokladade inför den tredje matchen. Vi ligger under med 2-0 inför tredje perioden, vinnarmentaliteten i det här laget är helt enorm och vi bara bestämmer oss för att gå ut och våga.
Vi gör 3-2 med 29 sekunder kvar och tar oss till kvalserien mot HockeyEttan.
Sex matcher rak serie mot ettan Tumba och tvåan Sollentuna i div 2 samt Segeltorp från div 1. 
Vi tar en tredje plats 6 poäng och är riktigt bra med i samtliga matcher. 
Utvecklingen och sammanhållning i truppen kan bara beskrivas med ett ord fantastisk.

 

Tack Jerry och Charlie våra grymma materialare, Tack Leffe å Tina våra bästa Lagledare, tack styrelse och alla som hjälpt till på våra matcher och tack alla ni som hejat på oss under säsongen.


Vem vet kanske syns vi nästa säsong!

 

//Pelle Nilsson

Kvalserie till HockeyEttan: Värmdö HC - Segeltorp IF
2024-03-20 16:10

På fredag kl. 19.00 spelas den sista matchen i kvalserien till HockeyEttan hemma mot Segeltorp IF. Oavsett resultatet på fredag så har killarna i A-laget haft en otrolig bra säsong och är värda att bli hyllade av oss i publiken! Kom till Ekhallen och ge dom ditt stöd! 👏

Hagsätra Sport kommer att vara på plats mellan 17.00 - 19.00:

  • Tävlingar för barnen 🎉
  • Testa din skottstyrka 💪
  • Testa din snabbhet 🏃

 

Matchsponsor: Notar

Entré: 100:-
Puckkastning: 20:-/puck

1-2-3 VHC

Kvalserie till HockeyEttan: Värmdö HC - Sollentuna HC
2024-03-15 21:44

På söndag vänder serien och A-laget tar emot gästande Sollentuna HC. Matchen startar kl. 18.00.

Ett stort godisregn innan matchstart!
Entré: 100 kr
Puckkastning: 20 kr/puck

Matchsponsor: Winnerheads

Tidigare ikväll förlorade vi med 5-2 borta mot Sollentuna, så killarna har en revansch att utkräva på söndag! En jämn match där det stod 2-2 efter två perioder, Sollentuna drog det längsta strået och avgjorde matchen i den tredje perioden.

1-2-3 VHC

Kvalserie till HockeyEttan: Värmdö HC - IFK Tumba IK
2024-03-13 08:43

Ikväll smäller det, då A-laget har sin första hemmamatch i Kvalserien till HockeyEttan! Kvällens motståndare är IFK Tumba IK och matchen startar kl. 19.00.

Entré: 100 kr
Puckkastning: 20 kr/puck

Kvällens matchsponsor: Torvalla Bil

Värmdö gjorde det riktigt bra i den första kvalseriematchen borta mot Segeltorp. Matchen stod och vägde länge med siffrorna 2-1 till Torpet. Med 5 minuter kvar av tredje perioden utökade Segeltorp till 3-1. Värmdö tog ut målvakten i ett försök att gå ikapp, men tyvärr satte Torpet 4-1 i öppen kasse och fastställde slutresultatet. Tumba kommer till Ekvallen med ett fint självförtroende efter att ha vunnit HockeyTvåan, vann med 2-0 i matcher i playoff 2 mot Tierp och vann den första matchen hemma mot Sollentuna med 4-3 i Kvalserien till HockeyEttan.

Vi ses ikväll, 1-2-3 VHC!

Play off 2: Värmdö HC - Nacka HK
2024-02-27 22:51

På torsdag 29/2 kl. 19.30 är det nedsläpp i play off 2, med ett 🔥hett derby🔥 mot Nacka HK. Bäst av tre gäller, precis som mot Haninge Anchors.

 

Puckkastning med fina priser från Hagsätra Sport, 1a pris en hockeyklubba! 🏒
Godis och dricka till barnen.
Godisregn innan matchstart.
Tävling för barnen.
Matchens lirare utses i båda lagen.

 

Entré 50:-, fritt för medlemmar, pensionärer och barn/ungdomar under 18 år.

 

Matchsponsor är:
LeCa El & Tele

 

Huvudsponsorer är:
Hagsätra Sport & Bauer

Spelade matcher
Fre 22/3 19:00
4 - 3  
Ons 20/3 19:00
4 - 0  
Sön 17/3 18:00
2 - 4  
Fre 15/3 19:00
5 - 2  
Ons 13/3 19:00
3 - 2  
Sön 10/3 16:00
4 - 1  
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
 
Huvudsponsorer
Sponsorer