SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Team 17

Välkommen till vår lagsida. Team 17 består av ca 40 härliga spelare och 25 fantastiska ledare. Vi har spelat ishockey i hockeyskolan i två år och säsongen 2024/2025 bildar vi lag.

Har du en kille eller tjej som vill börja spela ishockey med oss? Kontakta någon av våra ledare eller vår sportchef Jesper Näsström på jesper.nasstrom@varmdohockey.se

 

Börja spela ishockey - börja i Värmdö Hockey!
Ishockey är en av Sveriges största idrotter och vi är bland de världsledande nationerna.Ishockey är världens snabbaste lagsport och en otroligt rolig idrott att utöva. Den innehåller allt såsom individuell teknik, snabba beslut, träning för hela kroppen och lagsamarbete med kamraterna i laget. 


Hjärtligt Välkomna!
Värmdö Hockey Team 17

 

2022-05-04 11:13

NÄR? VAR? HUR?

 

Hockeyskolan / Team 17 tränar från mitten av oktober till mars. Team 17 består av spelare som är födda 2017 eller äldre som var med i förra årets hockeyskola eller som redan kan åka skridskor.

 

Träningar

Från mitten av oktober tränar vi en gång per vecka och från i mitten av november (när uterinken är igång) två gånger i veckan.

  

Verksamheten i hockeyskolan bygger på Svenska ishockeyförbundets riktlinjer. Vi jobbar med hockeygrunder, spel och lek och syftet är att skapa ett intresse för världens bästa sport - ishockey!

 

  • Var gärna på plats ca 20-30 min innan ispasset.
  • Anmäl er till någon av våra ledare för att ta närvaro.

 

Utrustning

Minimikrav:

  • Skridskor
  • Klubba
  • Hjälm med galler
  • Halsskydd
  • Hockeyhandskar (eller andra tjocka handskar

Vi rekommenderar även att barnen har på sig benskydd och armbågsskydd. Om du som förälder är med på is måste du ha skridskor och hjälm. Titta på filmen där Hagsätra Sport går igenom hur skydden ska sitta på kroppen. 

 

Se till att skridskorna är slipade. Det är mycket roligare och lättare att lära sig åka med slipade skridskor.

 

Hjälmen ska vara märkt med barnets namn för att tränarna ska kunna tilltala era barn vid namn, och för att vi ska kunna ta närvaro. 

 

Märk även skridskoskydden med namn!

 

SportAdmin

Värmdö Hockey använder det administrativa verktyget SportAdmin. Som deltagare i hockeyskolan finns ni inlagda där. Gå gärna in och kontrollera era uppgifter och uppdatera dem om så behövs. För att logga in använder ni den mailadress ni uppgivit i anmälan. Ett tips är att ladda ner appen ”SportAdmin för medlemmar” på er telefon.

 

Det är via SportAdmin ni svarar på kallelse till träningar. Viktigt att tacka ja eller nej, så att vi kan planera träningen utifrån antalet anmälda barn. 

 

I övrigt 

Barnen får låna en hockeytröja i samband med start av hockeyskolan. Tröjan lämnas tillbaka till föreningen vid avslutad säsong.  

 

Kostnad

Det kostar 2 350 kr att vara med i hockeyskolan år 2 säsongen 2023/2024 och då ingår förutom ishockeyutbildningen, medlemskap i Värmdö Hockey med fritt inträde till alla A-lags matcher.

 

Har ni frågor är ni välkomna att höra av er till  Värmdö Hockeys kansli kansliet@varmdohockey.se

 

 

Varmt välkomna!

 

 
Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
 
Huvudsponsorer
Sponsorer