SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Värmdö Hockey F12
Lagfoto säsongen 2022/2023
Välkommen till F12!

 

Laget

VHC F12 består av flickor mellan 10 och 12 år (födda 2011 - 2013).

Vi är 16 tjejer, en blandning av spelare som har spelat några år och nybörjare, som tränar, har roligt ihop och spelar matcher tillsammans.

Vi tränar 2-3 gånger per vecka.

 

Under vårterminen blandar vi lagen en gång per vecka. De äldsta tjejerna från F12 (födda 2011 & 2012) tränar då med äldre tjejer i F16. Samtidigt fyller vi på F12 underifrån, de äldsta tjejerna från F10 (födda 2014) kommer och tränar med oss. På liknande sätt fylls vår F10 grupp på med flickor från hockeyskolan.

Detta för att lära känna sina nya lagkompisar då man efter sommaren bildar nya grupper.

Tjejerna kan även träna med killar i samma ålder, dvs. U11 och U12.

 

Vi uppmuntrar tjejerna att träna flera sporter samtidigt, så det går utmärkt att träna ishockey bara en gång i veckan.

 

I början av säsongen åker vi normalt på läger. Senaste åren var vi i Nyköping, se bilder i Bildgalleriet.

 

På träningen

På våra pass tränar vi skridskoåkning och teknik - både genom specifika övningar och lekar som stafetter och kull. Vi även övar på matchspel och taktik. Vi delar ofta isen med våra andra VHC tjejlag: F10 eller F16. Vi tränar för att utvecklas men har framförallt jättekul på och utanför isen.

 

Matcher

Vi deltar i Stockholm Hockey Cup (F12 Poolspel) där vi möter andra F12 lag ungefär 10 gånger under säsongen.

Tröjfärg: Hemma: Blå

   Borta: Vit

Arena: Ekvallen

 

Prova på

Om du är intresserad, så kom gärna och testa på gratis. Ta med en eller flera tjejkompisar. Vi har utrustning att låna för sådana tillfällen, hör av er i förväg om det behövs. Du kan prova på när som helst under säsongen.

För F12 behöver du ha grundläggande skridskovana, men även om du aldrig spelat ishockey förut, kanske bara spelat bandy, hockey bockey eller ringette, så hör gärna av dig ändå så kan vi hjälpa dig hitta en tjejgrupp som passar dig (F10 eller eventuellt även hockeyskolan om du inte kan åka skridskor och känner dig osäker). Kontakta lagledare Janka redan idag för mer information!

 

Värderingar

Vi jobbar med att utveckla tjejerna, både på och vid sidan av isen, till skickliga ishockeyspelare och bra lagkamrater som är självsäkra, oberoende och mentalt starka.

VHC har lång erfarenhet av att träna ungdomshockey, och vi har tydliga ramar och riktlinjer för träningen, RödBlåaTråden, som vi arbetar efter.

Spelade matcher
Sön 19/3 08:00
Sön 12/3 10:20
Sön 12/2 13:30
Lör 28/1 11:45
Sön 15/1 14:30
Sön 11/12 13:00
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
 
Huvudsponsorer
Sponsorer