SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Värmdö Hockey F12
Lagfoto säsongen 2023/2024
Välkommen till F12!

 

Laget

VHC F12 består av flickor mellan 10 och 12 år (födda 2011 - 2013). Vi är 13 tjejer och är en blandning av spelare som har spelat ishockey olika lång tid. Vi tränar 2-3 gånger per vecka. Våra spelare kan även träna med killar i samma ålder, dvs. U11 och U12.

 

Under vårterminen blandar vi lagen en gång per vecka. De äldsta tjejerna från F12 (födda 2011 & 2012) tränar då med äldre tjejer i F16. Samtidigt fyller vi på F12 underifrån, de äldsta tjejerna från F10 (födda 2014) kommer och tränar med oss. På liknande sätt fylls vår F10 grupp på med flickor från hockeyskolan. Syftet är att skapa förutsättningar för alla våra spelare att lära känna sina nya lagkompisar då man efter sommaren bildar nya grupper. Att träna olika sporter ser vi som mycket positivt och är något vi verkligen uppmuntrar.


I början av säsongen åker vi normalt på läger. Senaste året har vi varit i Järvsö och innan dess i Nyköping, se bilder i Bildgalleriet.

 

På träningen

Mycket fokus ligger på skridskoåkning/teknik. Både individ, och lag som helhet, ska ges förutsättningar att utvecklas så innehåll varieras i relation till vilket behov som finns. Smålagsspel, på olika sätt, är ett viktigt inslag i våra träningar där våra spelare utmanas ut fler olika perspektiv. Vi tränar givetvis för att utvecklas men att ha roligt tillsammans både på is och utanför is är viktigt för oss. 

Vi delar ofta isen med våra andra VHC tjejlag: F10 och F16.

 

Matcher

Vi deltar i Stockholm Hockey Cup (F12 Poolspel) där vi möter andra F12 lag ungefär 10 gånger under säsongen.

Tröjfärg: Hemma: Blå

   Borta: Vit

Arena: Ekvallen

 

Prova på

Om du är intresserad, så kom gärna och testa på (kostnadsfritt). Ta gärna med en eller flera tjejkompisar. Vi har utrustning att låna för sådana tillfällen, hör av er i förväg om det behövs. Du kan prova på när som helst under säsongen.

Även du som redan spelar i en annan hockeyförening kan spela tjejhockey hos oss som paraplyspelare/dispensspelare. 

För F12 behöver du ha grundläggande skridskovana, men även om du aldrig spelat ishockey förut, kanske bara spelat bandy, hockey bockey eller ringette, så hör gärna av dig ändå så kan vi hjälpa dig hitta en tjejgrupp som passar dig (F10 eller eventuellt även hockeyskolan om du inte kan åka skridskor och känner dig osäker). Kontakta lagledare redan idag för mer information!

 

Värderingar

Vi jobbar med att utveckla tjejerna, både på och vid sidan av isen, till skickliga ishockeyspelare och bra lagkamrater som är självsäkra, oberoende och mentalt starka.

 

VHC har lång erfarenhet av att träna ungdomshockey, och vi har tydliga ramar och riktlinjer för träningen, RödBlåaTråden, som vi arbetar efter.

Spelade matcher
Sön 17/3 10:00
Lör 9/3 15:00
Sön 11/2 12:40
Lör 27/1 12:05
Lör 13/1 10:00
Sön 17/12 13:00
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
 
Huvudsponsorer
Sponsorer