SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Hockeyskolan - Flickor

Flickhockeyskolan vänder sig till flickor födda 2016 till 2018 samt flickor som är äldre och är helt nya på skridskor. Vi tränar en gång i veckan från november till mars. Just nu består flickhockeyskolan av ca 25 spelare.

 

Förutom flickhockeyskolan har Värmdö Hockey tre flicklag, F10, F12 och F16.

 

Har du en tjej som vill börja spela ishockey? Anmäl er via länken nedan.

 

Anmälan till Tre Kronors Hockeyskola

 

Börja spela ishockey - börja i Värmdö Hockey!
Ishockey är en av Sveriges största idrotter och vi är bland de världsledande nationerna, inte minst efter tidigare års OS och VM-guld. Ishockey är världens snabbaste lagsport och en otroligt rolig idrott att utöva. Den innehåller allt såsom individuell teknik, snabba beslut, träning för hela kroppen och lagsamarbete med kamraterna i laget. 

Kostnad?
Att prova att vara med i Hockeyskolan är gratis. Känner du och ditt barn att ni vill fortsätta med hockeyskolan efter några gånger så kostar Flickhockeyskolan - 1 450 kr för hela säsong 2023/2024 då ingår förutom ishockeyutbildningen, medlemskap i Värmdö Hockey med fritt inträde till alla A-lags matcher.
 
Vid frågor maila Johan Bäckman, ansvarig för hockeyskolan, på johan.backman@varmdohockey.se
 

Hjärtligt Välkomna!
Värmdö Hockey
 
 
Hockeyskolan säsongen 2020/2021
2021-04-16 13:20
Avslutning i hallen april 2021

Vi ledare vill tacka för den här säsongen och för den fina avslutningen vi hade. Vilken uppslutning!

Har ni frågor under uppehållet är ni välkomna att kontakta Miranda lagledare eller Anton huvudtränare. 

 

 

Vi ses igen i höst! 


 

Har du en flicka som vill komma och spela hockey med oss? Anmäl dig via denna länk:

https://trekronorshockeyskola.se/event/vrmdhockey

Kanske världens roligaste skola, snart börjar den!
2020-10-23 11:52

NÄR? VAR? HUR?

Pojkarna tränar på lördagar kl. 9:15-10:15,  med start den 31 oktober

Flickorna tränar på söndagar kl. 14:15-15:15, med start den 1 november


 • Var gärna på plats ca 20-30 min innan.
 • Anmäl er till någon av våra ledare för att ta närvaro.

Under den första halvan av säsongen är ledarna i förra årets hockeyskola faddrar för de nya föräldrarna och visar hur hockeyskolan bedrivs. Efter jul tar de nya föräldraledarna över och bedriver hockeyskolan vidare under andra halvan av säsongen.

 

Vi vill gärna ha föräldrar på isen som hjälper till. Vi behöver också ha en handfull föräldrar i båset som kan hjälpa till med det som behövs där. I övrigt får inga föräldrar vara i båset.

 

Är det någon som vill hjälpa till med material och lära sig att slipa skridskor så är ni också välkommen att anmäla ert intresse.

  

Verksamheten i hockeyskolan bygger på Svenska ishockeyförbundets riktlinjer. Vi jobbar med hockeygrunder, spel och lek och syftet är att skapa ett intresse för världens bästa sport - ishockey!

 

Utrustning

Minimikrav:

 • Skridskor
 • Klubba
 • Hjälm med galler
 • Halsskydd
 • Hockeyhandskar (eller andra tjocka handskar

Vi rekommenderar även att barnen har på sig benskydd och armbågsskydd. Om du som förälder är med på is måste du ha skridskor och hjälm.


Se till att skridskorna är slipade. Det är mycket roligare och lättare att lära sig åka med slipade skridskor.


Materialare från Team 14 respektive Flickor C kommer att finnas på plats innan ispassen för att slipa, gäller att vara minst 30 min innan då, men har ni möjlighet så är det bra att komma med redan slipade skridskor, då vi inte kommer hinna med att slipa åt alla. 


Märk hjälmen med barnets namn för att tränarna ska kunna tilltala era barn vid namn, och för att vi ska kunna ta närvaro. 


Märk även skridskoskydden med namn!

 

SportAdmin

Värmdö Hockey använder det administrativa verktyget SportAdmin. Som deltagare i hockeyskolan finns ni inlagda där. Gå gärna in och kontrollera era uppgifter och uppdatera dem om så behövs. För att logga in använder ni den mailadress ni uppgivit i anmälan. Ett tips är att ladda ner appen ”SportAdmin för medlemmar” på er telefon.

 

Det är via SportAdmin ni svarar på kallelse till träningar. Viktigt att tacka ja eller nej, så att vi kan planera träningen utifrån antalet anmälda barn. 

 

I övrigt 

Barnen får låna en hockeytröja i samband med start av hockeyskolan. Tröjan lämnas tillbaka till föreningen vid avslutad säsong.  

 

Ansvarig för hockeyskolan är sportchef ungdom Jesper Näsström, och hockeyskoleansvarig Maria Johansson.

 

Har ni frågor eller vill anmäla er som ledare är ni välkomna att höra av er till Maria eller Jesper på maria.johansson@varmdohockey.se eller jesper.nasstrom@varmdohockey.se.

 

Med tanke på Covid -19…

 • Vi vill att barnen kommer ombytta. Skridskorna kan sättas på utanför ishallen (inget ombyte i hallen eller i omklädningsrum)
 • Max en vuxen per barn på isen eller på läktaren, inga syskon! (Det är tillåtet att se på träningen från läktaren men tänk på att hålla avstånd till varandra och undvik trängsel vid in- och utpassering till ishallen.
 • Endast föranmälda till hockeyskolan får delta (anmäl er ovan)
 • Endast deltagare och ledare i båset och på båssidan i ishallen
 • Efter träningen väntar du på ditt barn utanför hallen (se till att skridskoskydden är märkta med barnets namn för att underlätta för ledarna)
 • Kom bara till träningen om ni är helt friska. Stanna hemma vid minsta symptom!
 • Cafeterian kommer att vara öppen men undvik trängsel (endast sittande gäster med minst en meters avstånd till varandra)

Vi följer Svenska ishockeyförbundets riktlinjer. Läs gärna informationen under fliken “covid-19".Varmt välkomna till hockeyskolan och Värmdö Hockey!

 
Huvudsponsorer
Sponsorer