SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Hockeyskolan år 1 / Team 19

Hockeyskolan/Team 19 vänder sig till främst pojkar födda 2019 och äldre som är helt nya på skridskor. Vi tränar en gång i veckan från november till mars. För tjejer har vi även en separat hockeyskola. Titta in på deras sida som du hittar här: Flickhockeyskolan

 

Anmälan till hockeyskolan gör ni via länken nedan:

Anmälan till Tre Kronors Hockeyskola 

 

Börja spela ishockey - börja i Värmdö Hockey!
Ishockey är en av Sveriges största idrotter och vi är bland de världsledande nationerna, inte minst efter tidigare års OS och VM-guld. Ishockey är världens snabbaste lagsport och en otroligt rolig idrott att utöva. Den innehåller allt såsom individuell teknik, snabba beslut, träning för hela kroppen och lagsamarbete med kamraterna i laget. 

Kostnad?
Att prova att vara med i Hockeyskolan är gratis. Känner du och ditt barn att ni vill fortsätta med hockeyskolan efter några gånger så kostar Hockeyskolan år 1 - 1 450 kr för hela säsongen 2023/2024 och då ingår förutom ishockeyutbildningen, medlemskap i Värmdö Hockey med fritt inträde till alla A-lags matcher.

Vid frågor maila Johan Bäckman, ansvarig för hockeyskolan, på johan.backman@varmdohockey.se


Hjärtligt Välkomna!
Värmdö Hockey
2024-04-19 09:15

Hockeyskolan / Team 19 tränar på söndagar kl. 9:15-10:15,  med start i slutet av oktober 2024.

Flickhockeyskolan tränar på söndagar kl. 14:15-15:15, med start i slutet av oktober 2024.

  • Var gärna på plats ca 20-30 min innan.
  • Anmäl er till någon av våra ledare för att ta närvaro.

Under den första halvan av säsongen är ledarna i förra årets hockeyskola faddrar för de nya föräldrarna och visar hur hockeyskolan bedrivs. Efter jul tar de nya föräldraledarna över och bedriver hockeyskolan vidare under andra halvan av säsongen.

 

Vi vill gärna ha föräldrar på isen som hjälper till. Vi behöver också ha en handfull föräldrar i båset som kan hjälpa till med det som behövs där. I övrigt får inga föräldrar vara i båset.

 

Är det någon som vill hjälpa till med material och lära sig att slipa skridskor så är ni också välkommen att anmäla ert intresse.

  

Verksamheten i hockeyskolan bygger på Svenska ishockeyförbundets riktlinjer. Vi jobbar med hockeygrunder, spel och lek och syftet är att skapa ett intresse för världens bästa sport - ishockey!

 

Utrustning

Minimikrav:

  • Skridskor
  • Klubba
  • Hjälm med galler
  • Halsskydd
  • Hockeyhandskar (eller andra tjocka handskar)

Vi rekommenderar även att barnen har på sig benskydd och armbågsskydd. Om du som förälder är med på is måste du ha skridskor och hjälm. Titta på filmen där Hagsätra Sport går igenom hur skydden ska sitta på kroppen. 

 

Se till att skridskorna är slipade. Det är mycket roligare och lättare att lära sig åka med slipade skridskor.

 

Materialare från Team 18 respektive Flickor F10 kommer att finnas på plats innan ispassen för att slipa, gäller att vara minst 30 min innan då, men har ni möjlighet så är det bra att komma med redan slipade skridskor, då vi inte kommer hinna med att slipa åt alla. 

 

Märk hjälmen med barnets namn för att tränarna ska kunna tilltala era barn vid namn, och för att vi ska kunna ta närvaro. 

 

Märk även skridskoskydden med namn!

 

SportAdmin

Värmdö Hockey använder det administrativa verktyget SportAdmin. Som deltagare i hockeyskolan finns ni inlagda där. Gå gärna in och kontrollera era uppgifter och uppdatera dem om så behövs. För att logga in använder ni den mailadress ni uppgivit i anmälan. Ett tips är att ladda ner appen ”SportAdmin för medlemmar” på er telefon.

 

Det är via SportAdmin ni svarar på kallelse till träningar. Viktigt att tacka ja eller nej, så att vi kan planera träningen utifrån antalet anmälda barn. 

 

I övrigt 

Barnen får låna en hockeytröja i samband med start av hockeyskolan. Tröjan lämnas tillbaka till föreningen vid avslutad säsong.  

 

 

Har ni frågor eller vill anmäla er som ledare är ni välkomna att höra av er till  johan.backman@varmdohockey.se

Johan Bäckman 0737151678

 

 

Välkomna till Hockeyskolan och Värmdö Hockey!

 
Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
 
Huvudsponsorer
Sponsorer
Lagsponsor Team 10