SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Vill du också vara med och stödja Värmdö Hockey!

Sedan 1970-talet så har vi på Värmdö Hockey varit en aktiv kraft och utvecklat vår verksamhet inom barn/ungdomshockeyn samt inom våra representationslag. Vi får våra ungdomar att växa och du finner våra spelare i TV-pucken och andra professionella lag.

 

Vi tar ett samhällsansvar och engagerar både på bredden och på djupet. Vi flyttar gränser, utvecklar och inkluderar. Vi är ledande inom flickhockeyn och driver hockeygymnasium.

 

Värmdö Hockey har idag ca 550 st aktiva spelare, vi är en av Stockholms största hockeyklubbar! Om vi räknar med spelare, föräldrar och alla andra som står Värmdö Hockey nära är vi ungefär 3000 personer som på något sätt har anknytning till vår klubb och Ekvallen ishall!


Vi behöver behöver Sponsorer - du är viktigt för vår verksamhet
Som sponsor är du viktig och möjliggör Värmdö Hockeys verksamhet. Utan våra sponsorer har vi svårare att erbjuda hockey till alla våra grupper.

 

Vi har skapat ett flertal olika sponsorpaket så att du lätt kan hitta en version och kostnad som passar dig. Du finner paketen och mer information i vår sponsorbroschyr.


Välkommen att kontakta oss!

Vi berättar gärna mer om hur ett partnerskap med Värmdö Hockey fungerar.
Om du är intresserad eller kanske har frågor, kontakta oss på det sätt som passar dig bäst.

 

Med vänlig hälsning
Värmdö Hockey

 

Ulf Ohlfeldt, Vice ordförande och Sponsoransvarig
070-697 67 77
ulf.ohlfeldt@varmdohockey.se
sponsring@varmdohockey.se

 
Huvudsponsorer
Sponsorer