SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Bli medlem i Värmdö Hockey
BLI MEDLEM
J20 i Playoff
2021-11-25 22:08

På lördag kan det avgöras om vårt J20-lag går upp till Regional (Elit). I kväll vann de den första playoff- matchen mot Väsby med 7-3. Kom och heja!

Tack till Winnerheads!
2021-11-20 14:20

Winnerheads har återigen gett Värmdö Hockey möjligheten att nyttja Winnerheads applikation kostnadsfritt. Förutom ett fantastiskt verktyg att följa upp lagens samt enskilda spelares utveckling ger det även möjlighet att livesända matcher.

 

Winnerheads

Fina insatser av Värmdö-fostrade spelare i TV-puckens slutspel.
2021-11-09 11:03

I helgen avgjordes TV-pucken och Värmdö Hockey hade hela 8 Värmdö-fostrade spelare med i slutspelet samt en ledare.

 

På flicksidan kammade Stockholm hem bronset efter match mot Ångermanland. Fint spel av  assisterande lagkapten Linn Mattsson, hemmahörande i Värmdös Team 07 och Saga Berglund från Värmdös F16 i slutspelet. Stella Wincent som tidigare vaktat målet i FA ingick också i Stockholmslaget. Stockholm tog greppet om matchen med 1-0 i första perioden och utökade ledningen i andra perioden. 3:e målet sattes i öppen kasse efter att Ångermanland tagit ut sin målvakt. Matchen slutade 3-0 till Stockholm. Även Sara Sjöström, som tidigare spelat i FA, deltog i slutspelet för lag Göteborg.

 

På pojksidan möttes Stockholm Syd och Stockholm Nord i en spännande och intensiv final. Senast Syd var i final var 2016 medan Nord vunnit de senaste två åren. Viggo Nordlund, som till vardags spelar i Värmdös J18, stod för sydsidans mål i finalen. Lagkapten i Stockholm Nord, Elliot Sigrell, som tidigare spelat i Team 04, gjorde ett mål och en assist och fick till slut lyfta segerpokalen för nordsidan efter slutsiffrorna 3-1. Starkt intryck i slutspelet gjorde även Måns Dufva i Stockholm Syd, som vanligtvis spelar i Team 06.  Assisterande kapten i Stockholm Nord, Nicolas Zabala som tidigare tillhört Team 05 stod för fina insatser med bl.a en assist i finalen. Nämnas ska också assisterande tränaren i Stockholm Nord, Johan Sörman, som är ledare för Team 11.

 

Stort grattis till er alla och tack för att ni bjöd på fantastiskt spännande hockey dessa dagar, och att ni visade att Värmdö Hockey fostrar duktiga ishockeyspelare!

Valberedningens förslag till ny ordförande
2021-11-03 04:13

Valberedningen föreslår nyval av Stefan Sundqvist som styrelsens ordförande.

 

Stefan är vice ordförande i styrelsen. Stefan har varit aktiv i föreningen i drygt 13 år, först som förälder och sedan 8 år tillbaka som ledare. För närvarande är han materialförvaltare i J18. Han har två aktiva barn i föreningen.

 

Stefan spelade själv hockey upp till U15-ålder för att sedan satsa på seglingen. Han har seglat Americas Cup och har ett par VM-guld och ett flertal SM-guld i bagaget. 

Inval sker vid extra föreningsmöte den 9 november.

 

Valberedningen

Emma Wikström och Johnny Gardsäter

Kallelse till extra föreningsmöte
2021-10-15 10:53

Datum: Tisdagen den 9 november 2021

Tid: 19:00

Plats:  Digitalt möte via Google Meet 

 

Anslutningsinformation för Google Meet:

Videosamtalslänk: https://meet.google.com/ecp-qsbd-hat

Eller ring: ‪(SE) +46 8 505 450 43‬ Pinkod: ‪451 082 413‬#

Fler telefonnummer: https://tel.meet/ecp-qsbd-hat?pin=1682197874712

 

 

Värmdö Hockey kallar härmed till extra föreningsmöte med omröstning.

Anledningen till  extra föreningsmöte med omröstning är att välja ny ordförande då ordföranden, som valdes under ordinarie årsmöte, har lämnat styrelsen innan mandatperioden är slut. 

 

Omröstning

Omröstning kommer att ske i mötet. Rösträtt har de som betalt medlemsavgift för säsongen 2021/2022 och fyller lägst 15 år. Röstning kan inte utföras genom ombud. För de som inte har rösträtt gäller yttrande- och förslagsrätt.

 

Anslut gärna in i god tid innan för att underlätta avstämning mot röstlängden.

 

 

FÖREDRAGNINGSLISTA

1 §  Föreningsmötets öppnande av föreningens ordförande.

2 §  Fastställande av röstlängd för mötet.

3 §  Val av ordförande och sekreterare för mötet.

4 §  Val av protokolljusterare och rösträknare.

5 §  Fråga om mötet har utlysts enligt stadgarna, senast 3 veckor innan.

6 §  Fastställande av föredragningslista.

7 §  Val av föreningens ordförande fram till ordinarie årsmöte 2022.

8 §  Övriga frågor. 

9 §  Mötets avslutning.

 

---------

 

Hälsningar

Styrelsen

Välkommen till Värmdö Hockeys fina hockeyskola!
2021-09-27 18:44
Glada tjejer och killar i Värmdö Hockeys hockeyskola

Börja spela ishockey - börja i Värmdö Hockey!
Ishockey är en av Sveriges största idrotter och vi är bland de världsledande nationerna, inte minst efter tidigare års OS och VM-guld. Ishockey är världens snabbaste lagsport och en otroligt rolig idrott att utöva. Den innehåller allt, såsom individuell teknik, snabba beslut, träning för hela kroppen och lagsamarbete med kamraterna i laget. 

Kostnad?
Att prova att vara med i hockeyskolan är gratis. Känner du och ditt barn att ni vill fortsätta med hockeyskolan efter några gånger så kostar det 1250kr för hela säsong 2021/2022. Då ingår förutom ishockeyutbildningen, medlemskap i Värmdö Hockey med fritt inträde till alla A-lags matcher.
 
Mer information finns under fliken "hockeyskolan" ovan där även anmälningslänk finns. 

Vid frågor maila jesper.nasstrom@varmdohockey.se

Hjärtligt Välkomna!
Värmdö Hockey
BLI MEDLEM
Nyheter från våra lag
 
Huvudsponsorer
Sponsorer