Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.

Bli medlem i Värmdö Hockey
BLI MEDLEM
Välkommen!
 
Välkomna till de nya sportcheferna!
2020-08-03 15:37
Christoffer Fröling och Jesper Näsström

Vi är glada att meddela att vi nu har två sportchefer, Jesper Näsström, sportchef ungdom, och Christoffer Fröling, sportchef Rep-lagen. Sportcheferna kommer till sin hjälp en sportgrupp med representanter från lagen och styrelsen. Sportgrupperna kommer att presenteras efter sommaren.

 

Christoffer kommer även att vara huvudtränare för A-laget. A-lagets fullständiga organisation kommer även att presenteras efter sommaren. För närvarande pågår arbete med att rekrytera spelare. Vi är övertygade om att A-laget spelar en viktig roll för föreningen och målet med säsongen 2020/2021 är att komma tillbaka till Div. 2. Vi är därför mycket tacksamma över att Christoffer valt att anta denna utmaning tillsammans med föreningen, och vi vill ge dem de bästa möjliga förutsättningar att lyckas. 

 

Vi är väldigt glada att Jesper med sitt enorma engagemang har valt att ta rollen som sportchef ungdom inför denna säsong. Ett av många projekt som vi är överens om att satsa på är en hockeyinriktning för gymnasieelever på Värmdö, i Värmdö Hockeys regi.

LEDARE TILL ISFRITIDS
2020-07-28 21:22

Isfritids är en fantastisk möjlighet till spontanhockey och gemenskap för våra barn och ungdomar. Och vi vill inget hellre än att ha isfritids igång på Ekvallen så ofta och så mycket det går. 

 

För att detta ska kunna genomföras måste vi ha ledare som är minst 17 år gamla och som kan vara ansvariga i hallen, på is eller i båset. Ansvaret innebär att ta närvaro, ta fram puckar och hjälpa till att knyta skridskor eller finnas till hands om något händer.

Tiden brukar vara 14 – 15.45, (kan också komma igång vid 14.45, viktigast är att vi har isfritids igång).

 

Vill du vara ledare eller vet du någon annan som är intresserad så kan ni anmäla er via länken:

https://docs.google.com/spreadsheets/d/1TvQizfvsv8W5_t9WuEDo2aSDljZWIGaqA8qc_KFWZuM/edit?usp=sharing

 

eller kontakta:

maria.johansson@varmdohockey.se

Välkommen Edvin Nordberg, ny Ass Daif
2020-07-11 18:38
Värmdö Hockey är mycket stolta över att ha fått möjligheten att samarbeta med Edvin Nordberg, vår nya Ass.DAIF. Edvin har många kvaliteter, ett hjärta av äkta VHC-guld och gedigen värdegrund. En vision som vi delar är att bredda Värmdö Hockeys möjligheter inom hockey till våra medlemmar. Vi vill ha den bästa domarkåren i Sverige och vi vill ha ledare och spelare som kan reglerna och respekterar domarna. Är du intresserad av att testa på att vara domare? Då är Edvin din bäste vän! Varmt välkommen, Edvin! 
Riktlinjer Corona från svenska ishockeyförbundet
2020-07-02 23:48

Hej på er

 

Svenska Ishockeyförbundet har utarbetat nationella riktlinjer för sportslig verksamhet för barn och ungdomsishockeyn med anledning av Coronapandemin. Vi uppmanar er alla att noga ta del av, följa dessa samt använda de riskbedömningsverktyg som finns när ni planerar er verksamhet. I länken nedan hittar ni riktlinjerna och även länk till Folkhälsomyndighetens information gällande idrott.

 

https://www.swehockey.se/forening/nyheterforforeningar/coronapandeminriktlinjerforsportsligverksamhetforbarnochungdomsishockeyn

 

Vill också passa på att önska er alla en riktigt skön sommar! From måndag 29  juni semesterstänger vi kansliet och öppnar igen den 3 augusti.

 

 Med vänlig hälsning

 

Carina Oddsberg I Kanslichef

 

072 211 63 36 I carina.oddsberg @stockholmhockey.se

 

Stockholms Ishockeyförbund

Tjurhornsgränd 6, 3 tr, 121 63 Johanneshov

 

www.stockholmhockey.se I 08 556 716 60

 


 

Boka din plats på Summer Camp!
2020-06-21 10:56
Nu vågar vi på riktigt tro att vi kan genomföra årets Summer Camp som planerat, men skulle läget förändra sig pga. omständigheterna kommer självklart återbetalning ske om vi tvingas ställa in årets uppstartscamp. 

In och boka din plats, det finns ett fåtal platser kvar i grupp 1 och 2 och i grupp 3 finns platser kvar. 
Huvudtränare i grupperna är: 
Grupp 1 (T11/12) - Johnny Gardsäter 
Grupp 2 (T10/09) - Lucas Zabala 
Grupp 3 (T08/07) - Henrik Nordlund 
Alla grupper kommer ha hjälptränare från T05, J18/20.

Det kommer bli en tuff, rolig och lärorik vecka, den perfekta avslutningen på sommaren innan skolan börjar.

Läs mer här Summer Camp 


//Värmdö Hockey 
BLI MEDLEM
Nyheter från våra lag
 
Huvudsponsorer
Sponsorer