Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.

Bli medlem i Värmdö Hockey
BLI MEDLEM
Välkommen!
 
Värmdö HC tar sats mot en ny utvecklande junior-säsong!
2020-03-23 18:35

Under den gångna säsongen har Värmdö HC J18 tagit stora kliv i sin utveckling. Tränarnas stora engagemang och målmedvetenhet har bildat en sammansvetsad grupp, som gradvis under säsongen blivit ett lag som utmanat alla motståndare i Allettan. Sett till hur nära laget var att nå kvalserien mot J18 Elit, har även resultaten följt med i deras utvecklingskurva.

Spelarna födda 2002, tar nu klivet upp i det nystartade J20-laget. Och är väldigt motiverade att fortsätta deras resa tillsammans, med ytterligare två utvecklande säsonger inom Värmdö Hockey.

Till nästa säsong kommer det fyllas på till J18 med en motiverad och väldigt bra skolad kull födda 2004. De har hängt ihop ändå sedan hockeyskolan och har under deras resa i ungdomshockeyn haft bra ledare som tagit gruppen väldigt långt i sin utbildning.

 

Värmdö HC kommer under nästkommande säsong att göra en ordentlig insats för att ta vår juniorhockey till nästa steg. Vi har börjat forma ledarsidan, samt strukturen kring våra juniorlag.
Vi har redan gjort klart med Henrik Nordlund som huvudtränare i J18.  “Henke” kommer, med sin drivkraft och engagemang kombinerat med stor hockeykunskap, att ta J18 vidare och fortsätta utveckla föreningens juniorsida.

Henke sitter även med i projektgruppen LIP(Lokal indrottsprofil).  Gruppens målsättning är att hösten 2021 starta upp ett Hockeygymnasium i samarbete med närliggande gymnasium, första kullen som erbjuds platser är spelare födda 2005. Värmdö HC är redan certifierade av hockeyförbundet.

Nuvarande J18-tränare Kim Lindholm och Per Nilsson fortsätter att bedriva J20-träningar säsongen ut.

 

Värmdö HC har som målsättning att i och med nästa säsong sätta en tydligare målbild om vad vi vill med våra rep-lag. Våra kompetenta ledare är nyckeln till att skapa detta, och de är redan igång med planering och målsättning. 

I nuläget kommer vi under april månad att hålla öppna träningar där spelare är välkomna att se vad Värmdö HC har att erbjuda.

 

Ni är varmt välkomna att höra av er till:

Henrik Nordlund – Huvudtränare J18     

0733 846 000
henrik.nordlund@varmdohockey.se


Kim Lindholm – Ansvarig J20/Sportgrupp Rep.     

070 714 45 80
kim.lindholm@varmdohockey.se

Summer Camp Huvudtränare Grupp 3
2020-03-22 09:28
I skrivande stund är ambitionen att VHC ska kunna genomföra årets Summer Camp som planerat, skulle läget förändra sig pga omständigheterna informerar vi om detta i god tid. 

Därmed är vi superglada att presentera huvudtränare för den äldsta gruppen (07/08) som i år kommer vara Henke Nordlund. Henke är en väldigt omtyckt och engagerad ledare med en gedigen kunskapsbank som till vardags är "skills"tränare i VHC och inför kommande säsong även HC i Värmdös J18 lag.
Det kommer bli en tuff, rolig och lärorik vecka!

Ledare för övriga grupper presenteras inom kort!

Läs mer här Summer Camp 


//Värmdö Hockey 
VIKTIGT! Beslut med anledning av Coronaviruset
2020-03-13 12:31

Ingen kan ha undgått de ökade riskerna för spridning av Coronaviruset. Med anledning av de uppdaterade rekommendationer som kommit från Folkhälsomyndigheten, Regering, andra myndigheter och Svenska- och Stockholms Ishockeyförbund har Värmdö Hockeys styrelse fattat en rad beslut för att minska smittorisken inom verksamheten och dess omgivning.


Detta gäller från och med den 13 mars 2020 och tillsvidare


  • Alla matcher ställs in i helgen. Stockholms Ishockeyförbund har redan ställt in alla Poolspel och låter föreningarna själva får bestämma om de vill spela helplansmatcherna. Vi har beslutat att även ställa in dessa matcher. Vi ber alla lagledare för berörda helplansmatcher att kontakta motståndarna för att avboka dessa matcher. Föreningen kontaktar förbundet och DAIF. Lagledare, vänligen återkoppla till vår istidsläggare, John Nävertun (john.navertun@varmdohockey.se), när avbokningen är kommunicerad och accepterad av motståndarna.


  • Samtliga föreningens cuper denna säsong ställs in. Detta beslut baseras främst på hälso- och smittorisken, men även av respekt till de lag som anmält sig till våra cuper. De bör få en rimlig chans att avboka resor, boende och andra omkostnader som medföljer en cupresa. Flera av våra cuper har utländska lag anmälda. Ansvariga för cuparrangemangen ombeds omedelbart att starta avveckling av sina cuper. Berörda lag är: Team 08 (Hockeyskoj för smALLstars), Flickor A, Flickor C/Flickhockeyskolan, Team 10, Team 06 och Team 05.


  • Värmdö Hockey avråder starkt samtliga sina lag att åka på fler cuper denna säsong. Detta gäller cuper både inom och utanför distriktet, samt självklart utanför landets gränser.


  • Gällande träningar är det endast tillåtet med ”rena” lagträningar. Det innebär att det inte får genomföras några samträningar. Det innebär även att det är nolltolerans för att låna spelare mellan lagen på träningar. Spelare tränar endast med det lag som man tillhör.

  • Hockeyskolan ställs in på grund av att det är mycket folk på samma plats (bås och omklädningsrum).


  • Träningar där spelare från olika lag deltar ställs in. Det innebär att följande ställs in: Målvaktsträningen, Skillsträning och Isfritids.


  • Cafeterian kommer att hålla öppet, men kommer inte erbjuda mellis. Det är endast försäljning av ordinarie utbud som gäller.


  • Undvik möten som inte är absolut nödvändiga. Flytta fram eventuella föräldramöten, teorigenomgångar och andra liknande möten.


Syftet med dessa restriktioner är att vi vill minimera risken för smittspridning i fler lag/föreningar. Det är även viktigt att om någon spelare, ledare eller förälder känner minsta sjuksymptom så ska ni stanna hemma!

Besluten som fattats är grundat på nuläget och kan komma att ändras med kort varsel!


Värmdö Hockeys styrelse


Nedanstående länk är till Stockholms Ishockeyförbunds rekommendationer och riktlinjer:
BLI MEDLEM
Nyheter från våra lag
J20 - Säsongen 2020/2021, 26/03 21:25 
J18 - Säsongen 2020/2021, 23/03 23:14 
J18 - Säsongen 2020/2021, 23/03 23:09 
 
Huvudsponsorer
Sponsorer