Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Bli medlem i Värmdö Hockey
BLI MEDLEM
Välkommen!
 
Möt styrelsemedlemmen - Mats Holmsten
2018-12-10 18:52

Mats är uppvuxen på Värmdö och bor nu i Värmdövik tillsammans med frun Linda och tre barn. Två flickor, Julia och Vilma och en pojke, Viktor, som spelar hockey i Team 07. Mats har även kompisar från uppväxten inom Värmdö Hockey.

I styrelsen ansvarar Mats för isfritids, cuper och camper. Säsongen 2018/2019 är Mats första säsong som styrelsemedlem.

Om att sitta i styrelsen säger Mats: Det är kul och lärorikt att få vara med och göra så att våra barn och ungdomar får en bra verksamhet att utvecklas i samt att de har en plats att ha skoj på och göra det som de gillar mest. Hockey!

YES - Ekvallen är öppen som vanligt!
2018-12-07 12:48
Strålande nyheter. 

Samtliga isar är igång, cafeterian öppen som vanligt och vi får ägna oss åt det vi älskar mest. 

ISHOCKEY!

Tack Värmdö Kommun för snabbt agerande och ert fina arbete.
123 VHC
Team 04
DM-silver!
2018-11-27 22:23, Team 04
En heroisk insats av killarna när a-slutspelet i DM avgjordes 24-25/11. På hemmais vann Värmdö Hockeys 04:or ett DM-silver i tufft motstånd. I det första mötet under lördagen, mot IFK Täby, klev det ut ett taggat Värmdö och det mesta hände under den första perioden. Efter en bra inledning så drog vi på oss en utvisning som Täby utnyttjade och gjorde 0-1 i pp 5:57 in i matchen. 
Killarna fortsatte driva på efter baklängesmålet och till slut fick vi utdelning. Skotten vanns med 16-8 i första perioden där Olivers klubba var het med 3 stycken mål. Därefter gjorde lagen varsitt mål ytterligare och i halvtid stod det 4-2. En stabil andra period innebar en kanonstart på DM-slutspelet med en seger med 4-2..

Det blev en kort vila efter Täbymatchen och sen ut på is igen mot IF Vallentuna BK i den andra matchen.
Spelet stämde väl inte riktigt och vi såg lite trötta ut under hela matchen. Men individuella insatser såg till att det blev en komfortabel seger med 5-0. Vi kunde åka hem och sova med vetskapen om att vi skapat oss ett bra läge inför söndagen. 

När vi på söndagen klev ut på isen i den tredje matchen mot DIF visste vi att vi behövde vinna matchen för att sen i sista matchen mot AIK kunna ha en realistisk möjlighet att vinna DM. 
Det blev ännu en riktigt bra insats där vi två gånger om kom tillbaka och kvitterade ett underläge. Bägge målen trycktes in av Nisse på passningar av Dogge och Sebbe. Bägge målen gjordes efter fint pp-spel.
I slutet av matchen var det nära att vi fick en gyllene chans att avgöra då Ludde var nära att få igenom en pass till Sebbe som låg bakom deras backar. Den ena backen lyckades dock få klubbbladet på pucken och avvärjde möjligheten. En ruskigt bra match av killarna och matchen slutade 2-2.

I den sista matchen mot AIK var vi tvungna att vinna med 9 mål för att bli distriktsmästare. Ett gäng tröttkörda spelare spelade ännu en riktigt bra match där de tog ut allt de hade i en match som slutade 1-1. Vårat mål gjordes av Ludde framspelad av Sebbe. Också detta mål i pp.

Efter slutsignalen fick vi ta emot silverpokalen då vi till slut stod som 2:a. 
Vi gratulerar DIF som rättvist blev mästare. Ett lag som är starka i mitten och med ett bra, tight försvarsspel i egen zon. 
Direkt i omklädningsrummet efter sista matchen vill man alltid ha mer, men så här någon dag med eftertanke måste man inse att killarna gjorde en bragdartad insats i helgen. Att med sena återbud pga sjukdom, Neo bruten arm i Djurgårdsmatchen & med spelare som fått spela på i ovana roller ta hem ett DM-silver är riktigt stort. Dessutom visade vi stundom upp ett bra spel mot dessa lag. När vi kommer upp är vi så här bra boys!
Grattis killar till silvret och tack för en ruskigt stark insats!

Nu laddar vi om mot omstarten av seriespelet och ser fram mot derbyt mot Boo nu på söndag.
Samma fokus och inställning även då boys!

Tabell:

Pl.     Team                          GP    GF    GA   GD     TP
1.  Djurgårdens IF                4     20      5     15      10
2.  Värmdö Hockey             4      12      5       7        8
3.  AIK                                   4      11     10      1        7
4.  IF Vallentuna BK            4        4     20    -16      3
5.  IFK Täby                          4        7     14      -7      0       

Team 04
Välkommen till DM slutspel
2018-11-18 11:12, Team 04
 
Välkomna till Ekhallen och DM slutspel
2018-10-31 22:56
A-slutspel DM U15
Det är med stolthet och glädje som vi kan informera om att Värmdö Hockey och Ekhallen kommer stå som värd för A-slutspelet i DM för U15.

DM slutspelet kommer att spelas helgen den 24 - 25 november och följande fem lag har kvalificerat sig till A-slutspelet:

  • AIK
  • Djurgårdens IF
  • IFK Täby
  • Vallentuna BK
  • Värmdö Hockey
Alla lag kommer att spela mot varandra i en enkelserie och det lag som kommer etta i serien blir distriktsmästare.

Spelschemat är inte fastställt ännu, men kommer att publiceras på förbundets hemsida inom kort.

Vi hoppas det kommer mycket publik till Ekhallen som tittar och hejar under DM slutspelet!
BLI MEDLEM
Nyheter från våra lag
Team 10, 08/12 16:45 
Team 05, 07/12 20:39 
Team 07, 06/12 20:54 
Team 04, 05/12 19:15 
Team 04, 27/11 22:23 
 
Huvudsponsorer
Sponsorer