SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Verksamhetsidé & Vision
Verksamhetsidé
Värmdö Hockey ska erbjuda alla en chans att upptäcka ishockeyn, se fördelarna med ett sunt och aktivt liv, samt utvecklas utifrån sina personliga förutsättningar.

Vision
Värmdö Hockey ska vara ett föredöme i hockeysverige både när det gäller att behålla bredd som att utveckla individer. Vi ska ha ett klimat för barn och ungdomar med tydliga värdegrunder, ett engagerat och inkluderande ledarskap. Merparten av spelarna i VHC seniorlag ska vara fostrade i Värmdö Hockeys ungdomslag.
Verksamhetsplan Ungdom
Verksamhetsplanen för Värmdö Hockeys ungdomsverksamhet (fullständigt dokument finns här) är framställd av Värmdö Hockey och godkänd av Värmdö Hockeys styrelse. 
Skrivelsen skall följas av alla tränare, ledare, spelare och föräldrar engagerade i Värmdö Hockey. 

Skrivelsen  är en Verksamhetsplan för Värmdö Hockeys ungdomsverksamhet. Den ger en bild över föreningens mål, uppbyggnad, rollfördelning och riktlinjer. 

Verksamhetsplanen ska ses som första delen av två. Där föreningens Handlingsplan, "Rödblåa tråd", kompletterar detta dokument. Tränarna inom Värmdö Hockey skall använda detta dokument och tillhörande handlingsplan (Rödblåa tråd) som hjälpmedel till att kvalitetssäkra den utbildning av hockeyspelare som Värmdö Hockey bedriver. 

Vid eventuella frågor eller tolkningar av policyn skall huvudtränaren i varje lag kontakta Värmdö Hockeys ungdomsansvarige (ungdomsansvarig@varmdohockey.se) för information. 

Eftersom ishockey liksom många andra idrotter hela tiden utvecklas och är beroende både av nationella och internationella trender så är detta en levande skrivelse under ständig förändring. 

Värmdö Hockeys styrelse styrelsen@varmdohockey.se
 
Huvudsponsorer
Sponsorer