SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Hockeyskolan Pojkar / Team 15

Hockeyskolan/Team 15 börjar sitt andra hockeyskoleår i oktober och bedriver verksamhet från oktober till mars. Hockeyskolan år 2 vänder sig till killar som är födda 2015 och äldre och som deltog i hockeyskolan år 1 eller som har provat på att åka skridskor tidigare. 

 

Har du en kille eller tjej som vill börja spela ishockey och är helt ny på skridskor eller är född 2016, kika in på Hockeyskolan/Team 16:s sida eller på Flickhockeyskolans sida.

 

Anmälan via länken:

Anmälan Hockeyskolan

 
Börja spela ishockey - börja i Värmdö Hockey!
Ishockey är en av Sveriges största idrotter och vi är bland de världsledande nationerna, inte minst efter tidigare års OS och VM-guld. Ishockey är världens snabbaste lagsport och en otroligt rolig idrott att utöva. Den innehåller allt såsom individuell teknik, snabba beslut, träning för hela kroppen och lagsamarbete med kamraterna i laget. 
 
Kostnad?
Hockeyskolan år 2 kostar 2150 kr för hela säsong 2021/2022 med debitering under december och då ingår förutom ishockeyutbildningen med två träningar i veckan*, medlemskap i Värmdö Hockey med fritt inträde till alla A-lags matcher.
 
Vid frågor maila Sportchef ungdom: jesper.nasstrom@varmdohockey.se
 
Hjärtligt Välkomna!
Värmdö Hockey
HOCKEYSKOLAN- Kanske världens roligaste skola
2019-11-16 18:31
Nu har Tre Kronors Hockeyskola varit igång ett par veckor på Ekvallen. Team 13 inledde dagen redan klockan 8 och vid 9 anlände Team 14. 
Runt 50 hockeyspelande barn var på plats tillsammans med föräldrar, syskon och mor- och farföräldrar. En fantastisk stämning infinner sig alltid när det är just Hockeyskola.
Titta på filmen, så förstår ni vad vi menar
#älskahockey #hockeyföralla 
Börja spela hockey!
2019-08-27 10:22

Tre kronors hockeyskola


De olika föreningarna i Stockholm arrangerar Tre Kronors Hockeyskola. Det är en verksamhet som Svenska Ishockeyförbundet har tagit fram och kvalitetssäkrat. Men själva verksamheten sköter den lokala klubben. Här får barnen en verksamhet där glädje och lek är i fokus samtidigt som man får lära sig grunderna inom ishockey.


http://www.stockholmhockey.se/Forening/borjaspelaishockey/


http://www.swehockey.se/Hockeyakademin/Utbildningsmaterial/TreKronorsHockeyskola/

Kommande aktiviteter
Träning, Ekhallen, 31/10 08:00
Träning, Ekrinken, 02/11 17:30
Nyheter från föreningen
 
Huvudsponsorer
Sponsorer