SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

2024-04-19 09:15

Hockeyskolan / Team 19 tränar på söndagar kl. 9:15-10:15,  med start i slutet av oktober 2024.

Flickhockeyskolan tränar på söndagar kl. 14:15-15:15, med start i slutet av oktober 2024.

  • Var gärna på plats ca 20-30 min innan.
  • Anmäl er till någon av våra ledare för att ta närvaro.

Under den första halvan av säsongen är ledarna i förra årets hockeyskola faddrar för de nya föräldrarna och visar hur hockeyskolan bedrivs. Efter jul tar de nya föräldraledarna över och bedriver hockeyskolan vidare under andra halvan av säsongen.

 

Vi vill gärna ha föräldrar på isen som hjälper till. Vi behöver också ha en handfull föräldrar i båset som kan hjälpa till med det som behövs där. I övrigt får inga föräldrar vara i båset.

 

Är det någon som vill hjälpa till med material och lära sig att slipa skridskor så är ni också välkommen att anmäla ert intresse.

  

Verksamheten i hockeyskolan bygger på Svenska ishockeyförbundets riktlinjer. Vi jobbar med hockeygrunder, spel och lek och syftet är att skapa ett intresse för världens bästa sport - ishockey!

 

Utrustning

Minimikrav:

  • Skridskor
  • Klubba
  • Hjälm med galler
  • Halsskydd
  • Hockeyhandskar (eller andra tjocka handskar)

Vi rekommenderar även att barnen har på sig benskydd och armbågsskydd. Om du som förälder är med på is måste du ha skridskor och hjälm. Titta på filmen där Hagsätra Sport går igenom hur skydden ska sitta på kroppen. 

 

Se till att skridskorna är slipade. Det är mycket roligare och lättare att lära sig åka med slipade skridskor.

 

Materialare från Team 18 respektive Flickor F10 kommer att finnas på plats innan ispassen för att slipa, gäller att vara minst 30 min innan då, men har ni möjlighet så är det bra att komma med redan slipade skridskor, då vi inte kommer hinna med att slipa åt alla. 

 

Märk hjälmen med barnets namn för att tränarna ska kunna tilltala era barn vid namn, och för att vi ska kunna ta närvaro. 

 

Märk även skridskoskydden med namn!

 

SportAdmin

Värmdö Hockey använder det administrativa verktyget SportAdmin. Som deltagare i hockeyskolan finns ni inlagda där. Gå gärna in och kontrollera era uppgifter och uppdatera dem om så behövs. För att logga in använder ni den mailadress ni uppgivit i anmälan. Ett tips är att ladda ner appen ”SportAdmin för medlemmar” på er telefon.

 

Det är via SportAdmin ni svarar på kallelse till träningar. Viktigt att tacka ja eller nej, så att vi kan planera träningen utifrån antalet anmälda barn. 

 

I övrigt 

Barnen får låna en hockeytröja i samband med start av hockeyskolan. Tröjan lämnas tillbaka till föreningen vid avslutad säsong.  

 

 

Har ni frågor eller vill anmäla er som ledare är ni välkomna att höra av er till  johan.backman@varmdohockey.se

Johan Bäckman 0737151678

 

 

Välkomna till Hockeyskolan och Värmdö Hockey!

 

Nyhetsarkiv
2024-04-19 09:15
 
Huvudsponsorer
Sponsorer
Lagsponsor Team 10