SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Bli medlem i Värmdö Hockey
BLI MEDLEM
Styrelseuppdrag
2021-02-04 10:23
Information om verksamheten från och med 2021-01-25
2021-01-23 21:01

Följande gäller främst till den 7 februari, eller tills dess att nya direktiv ges ut.


Ungdom 

Ekhallen öppnar för träning från och med vecka 4 för spelare födda 2005 och yngre. 

Max antal personer i ishallen är 50 st (spelare, tränare, ledare och vaktmästare, inga övriga besökare).


Juniorer och Seniorer

Spelare födda 2004 och äldre får träna utomhus. Det innebär att J18, J20, Dam, A-lag och Vets kommer att få träningstider på Ekrinken. Träning ska bedrivas i mindre grupper. Med mindre grupper avses 10 utespelare samt 2 målvakter (enligt SIF:s tolkning).


Hockeyskolan

Hockeyskolans istider förläggs till uterinken. På uterinken får max 70 personer vistas. Till uterinken räknas båsen på båda sidor samt läktaren och utrymmena nedanför samt runt rinken.


Spoltiden mellan hockeyskolan år 2 och hockeyskolan år 1 förlängs till 30 min för att minska trängsel runt anläggningen när den ena hockeyskolan slutar och den andra börjar. 


Omklädningsrum

Omklädningsrummen är stängda tills vidare. Spelarna bör komma ombytta. Undantag gäller målvakter, se nedan. Använd de bänkar som finns runt omkring Ekvallen eller läktarna utomhus för att ta på och av skridskorna och annan utrustning. Båsen ska inte användas till ombyte annat än till att ta av och på skridskoskydden då det kan bli trångt när lag ska på och av isen. 


Se till att hålla avstånd och undvik trängsel!


Målvakter

Kommunen kommer att hålla omklädningsrum öppna för våra målvakter. I omklädningsrummen får tre  personer vistas samtidigt. Desinficera ytorna efter användandet och låt dörren ut stå öppen så att omklädningsrummet ventileras för nästa lags målvakter.Vi uppdaterar informationen varefter nya direktiv kommer. 


Vänligen iaktta eget ansvar och respektera direktiven så att vi kan hålla verksamheten igång under rådande omständigheter. Följ de anvisningar som kommunen har satt upp runt anläggningen.


Läs de uppdaterade riktlinjerna för vår verksamhet under fliken Covid-19 »


Äntligen!
2021-01-15 20:51
Glädjande besked om att vi kan börja träna igen!
 
Värmdö kommun öppnar Ekrinken och bandyplanen för föreningsledd organiserad träning på måndag den 18 januari. Även om läget i Stockholmsregionen fortsatt är allvarligt har det förbättrats något sedan i december vilket möjliggör att utomhusträning i organiserad form kan komma igång igen meddelar Smittskydd Stockholm. En samlad bedömning har gjorts där hänsyn har tagits till barn och ungdomars stora behov av att röra på sig och träna.
 
Restriktionerna som gällde innan stängningen av anläggningarna är fortsatt gällande. Mer information om träningstider och vad som gäller vår verksamhet kommer under helgen.
God Jul & Gott Nytt År
2020-12-23 16:55

Kära medlemmar,

 

Stort tack till er alla för er närvaro och obegränsade vilja att göra det bästa av den situation med Covid-19 som präglat stora delar av året. Ingen lämnas oberörd, och alla har engagerat sig för att göra det man kan för laget.


Nu är 2020 snart slut. Låt oss minnas alla goda stunder vi har haft och all framgång vi har skapat trots restriktioner som hållit oss bakbundna och gjort att vi stundtals känt oss uppgivna. Vi har lyckats med så mycket enskilt, och tillsammans. Varje skridskoskär, varje svettdroppe och varje mål räknas.


Covid-19 kan ta våra istider, men aldrig vår vilja att spela hockey.


Vi tror och hoppas att 2021 kommer medföra att vi återgår till det vanliga, högkvalitativ verksamhet och hockeyglädje i vardagen.

 

Önskar er alla en God Jul & Gott Nytt År


Ordförande med styrelsen.

Ingen organiserad träning förrän efter den 24 januari
2020-12-23 13:22

Smittskyddsläkaren i Stockholm uppmanar nu att alla invånare i länet ska avstå från all organiserad uteträning fram till och med 24 januari med anledning av den allvarliga smittspridningen. Det gäller även yngre barn och ungdomar.

https://vardgivarguiden.se/nyheter/2020/december/organiserad-utomhustraning-bor-just-nu-undvikas/


Det innebär att vi inte kommer att ha någon lagverksamhet under den här perioden.

All verksamhet pausad från och med måndag 21/12
2020-12-20 20:55

Med anledning av regeringens presskonferens fredag 18/12 gällande Covid-19, beslutade Värmdö kommun att anläggningarna stänger efter helgen fram till den 24/1.


Regeringens besked i fredags är förstås en mycket viktig signal om hur allvarligt smittläget är och vikten av att vi alla efterlever de råd och restriktioner som är utfärdade

Under helgen har lagen fått möjlighet att avsluta sina verksamheter och vi pausar nu all lagverksamhet inom Värmdö Hockey från och med måndag den 21 december i avvaktan på tydliga besked från Folkhälsomyndigheten, Riksidrottsförbundet och Svenska Ishockeyförbundet samt Värmdö kommun. Vi vill däremot uppmuntra till individuell träning på hemmaplan under den här tiden.BLI MEDLEM
Nyheter från våra lag
Team 13, 06/11 09:07 
Målvakter, 26/10 20:21 
Hockeyskolan Flickor, 23/10 11:52 
Hockeyskolan Pojkar/Team 15, 23/10 11:29 
Team 10, 21/09 10:33 
Team 06, 03/09 15:12 
 
Huvudsponsorer
Sponsorer