SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Värmdö Hockey Team 08
Lagfoto 2022/2023

Välkommen till Team-08:s lagsida. Här delar vi nyheter, matchschema och kontaktuppgifter till våra ledare.

 
För att se mer av oss, våra träningar, matcher, cuper mm följ oss på vårt Instagram @vhcteam08
 
Vår vision är att vara ett föredöme i hockeysverige både när det gäller att behålla bredd som att utveckla individer. Vi ska ha ett öppet klimat för barn och ungdomar med tydliga värdegrunder och ett engagerat och inkluderande ledarskap. 
 

Är du intresserad av att börja, eller vill du veta mera eller kanske tom komma och "provträna", tveka inte att kontakta vår lagledare eller någon av våra tränare!

 

 

Huvudtränare klar för säsongen 2023/2024
2023-04-04 19:32
@marcusmilemark

Vi har glädjen att kunna meddela att Marcus Milemark är klar som huvudtränare säsongen 2023/2024.🌟🌟🌟

 

Under säsongen som varit har Marcus utvecklat såväl laget som spelarna. När vi om några veckor summerar säsongen kommer vi att ha tränat upp emot 500 timmar och 250 ispass. Vi har spelat matcher på en bra nivå, och vi har spelat riktig hockey 👊🏒🥅

 

Marcus kommer även att vara en del av tränarteamet för vårt hockeygymnasium och kommer att ha ett nära samarbete med vårt J18 som spelar i serien regional, vilket kommer att innebära ytterligare möjligheter för utveckling av våra U16 spelare. 

 

@marcusmilemark har såväl poängrekord som målrekord och han har spelat flest matcher av alla i Värmdö-tröja ❤️💙

Marcus Milemark, huvudtränare säsongen 2022/2023
2022-11-24 14:23

Marcus Milemark, T-08 huvudtränare säsongen 2022/2023 har nu varit på plats i några månader. Marcus och spelarna har signat en överenskommelse om att ”vi ska träna stenhårt tillsammans och vi ska ha roligt!” Och ”matcher ska vi vinna, eller lära oss av!”

Vi ser med förväntan fram emot att fortsätta hockeyresan tillsammans med Marcus, och se vart den kan ta oss.

 

Varmt välkommen Marcus ! 

#Marcus har spelat över 400 matcher och 11 säsonger i VHC-tröjan ❤️💙

Tack för de här åren Lucas!
2022-04-23 20:15

Blandade känslor, vi vinner silver i säsongens sista match, som även är sista matchen med @lucaszabalavaca som vår huvudtränare! 🌟🏒🥅
Tack Lucas för 3 fantastiska år, så mycket roligt vi gjort och vilka fina minnen vi tar med oss från den här tiden 🙏❤️

Tack @oneoffice för att ni sätter guldkant på säsongen 2021/2022!
2021-12-06 16:41

Oneoffice

One Office ska underlätta sina kunders vardag genom att erbjuda ett komplett sortiment av kontorsvaror och tjänster som levereras med en service utöver det vanliga. Hos One Office ska kunden alltid ha en och samma kontaktperson.

Vi ska vara lätta att nå genom att finnas tillgängliga på telefon, mail samt sociala medier.  En faktura från en leverantör genom en kontaktperson.

Kontaktperson: Alexander Bengtsson 

Tack @villakallhagen för att ni bidrar och möjliggör en ännu bättre verksamhet!
2021-12-06 16:38

Villa Källhagen 

EAT - DRINK -STAY

Villa Källhagen är beläget på Djurgården och har 36 vackert inredda gästrum som kombinerar medveten design med närheten till den vackra omgivningen genom stora fönster och rikliga ljusinsläpp. Här kan man bo i natursköna omgivningar nära city – perfekt för en avkopplande helg med lite shopping och kanske ett teater- eller musikalbesök. I vår välrenommerade restaurang skapas modern mat med svenska rötter och blicken mot framtiden. I den välsorterade och trivsamma vinkällaren trängs flaskor från hela vinvärlden. Villa Källhagen kan erbjuda 9 konferenslokaler av varierande karaktär för att skapa kreativa möten, lokalerna lämpar sig för så väl det lilla informella mötet som den stora årliga konferensen. I festvåningen kan vi hjälpa er att anordna fester för livets alla skeden, dop, konfirmationsmottagning, studentmottagning, bröllop, födelsedagar, bröllopsdagar och även minnesstunder vid begravningar. Varje tillfälle kräver omtanke och kärleksfull planering. Givetvis kan vi även hjälpa till med företagsfester, privata fester och andra typer av arrangemang.

Kontaktperson: My von Strauss 

 

 
Huvudsponsorer
Sponsorer